BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, January 12, 2012

[VIDEO] : Anwar Hadi Cabar Adam Adli #UPSI ?



Oppss...

Nampaknya kita ada ikon baru di kalangan mahasiswa...

Yang benar-benar layak dijadikan ikon....

Sebab beliau berfikiran waras dari Anwar yang satu lagi, Anwar yang dipuja oleh Adam Adli dan kroni...

Takkan tak tahu kot siapa?

Ada komen di laman youtube yang mencabar Adam Adli :
"Aku cabar Adam Adli buat VLOG mcm ni, cakap dan nyatakan apa pandangan, pendirian dan matlamat yang ingin dicapai, kemudian minta respon daripada mahasiswa dan org ramai. Tengok berapa ramai LIKE berapa ramai DISLIKE."
So... Adam Adli, you ada berani ke bro...?

Just jawab apa perjuangan you sebenar dalam bentuk VLOG...?

Demo nak hantar memorandum pukul 2.00 pagi...?

Apa dia fikir ofis UPSI macam 7 Eleven buka 24 jam?

Kah...Kah...Kah...

YY : Anwar Hadi.... good job dude!

4 comments:

Anonymous said...

Cool.. ini baru layak digelar mahasiswa. depa tu betul la org ckp mahasewel.

Anonymous said...

Hahaha.. brilliant!

njah50 said...

good one. I like it

Anonymous said...

Jom kita tunggu Adam Adli yg kunun bwk suara mahasiswa tu buat camni.

Ada brannni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...