BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, August 17, 2013

Gara-Gara Memandu Dengan Laju Akhirnya Ustaz Azhar Idrus Kemalangan?


Ustaz Azhar Idrus atau lebih dikenali dengan nama glamour Ustaz Mc Dee dilaporkan terbabit dalam kemalangan di Terengganu pagi tadi.

Menurut foto yang dikirim melalui laman instagram, Ustaz Azhar Idrus tidak mengalami sebarang kecederaan manakala isterinya dilaporkan pengsan.

Isteri nombor satu atau dua tidak pula dinyatakan...

Layan aksi Ustaz Azhar memandu kereta:



Apa pun sebagai umat Islam saya mendoakan agar Ustaz Azhar Idrus selamat...


20 comments:

IniKalilah said...

sama-sama lah kita doakan semuanya selamat.. amin.

Anonymous said...

Ustaq....beli kete baru je hehe...

Anonymous said...

ustaz ka drive golf tu, muka tak berapa clear masa buka tingkap tu.... cameraman ni mmg konvoi sekali ustaz atau kebetulan saja

Anonymous said...

Mantap la ustaz. Sungguh bergaya. Moga lagi murah rezeki beliau. Amin

Anonymous said...

UAI tgh korek dgn bini kot masa eksiden tu,,,atau tk baca doa. Tu la klu ngata org dok sedor ape,,,

Anonymous said...

Apa kejadah statement kau nie , typical Melayu nak sebut benda lucah. Dari sibuk dok tertanya samada baca doa atau tak baik kau jaga solat fardhu kau tu. Cara bercakap mcm orang xsolat

Anonymous said...

Gara2 sapa yg bawk laju ye? UAI ke? Title report ni gempakzz je...not detail pulak tu


Ustaz kalau ceramah berjam-jam memang payah nak keluar tv. Pagi eksiden, malam dah masuk berita. Marbeles 

Anonymous said...

tengah korek jubor bini...

Anonymous said...

UAI kan keluarkan hukum boleh langgar lampu merah.. ini semua bala.. bala.. bala..

Anonymous said...

Ko ni apehal macai? Lau dh kemaruk sgt ngan umporno ko tuh jgn plak nk kutuk ulama' yg aku rse jauh lbih mulia dr ko kot..

Anonymous said...

had kelajuan Malaysia cuma 110kmph paling tinggi. Kalau nak kate beli kereta ni sebab nak laju, agak tak logik. kalau nak beli untuk keselesaan pun tak logik sebab baik beli kereta sedan.

nampak gaya ustaz kesayangan anjing pembangkang ni ustaz duniawi.

ops! mesti ade anjing yang sentap. tunggu je komen selepas ini. haha!

Anonymous said...

Anak babi pun pandai bagi komen...

Anonymous said...

Biadap betul komen sekor2...mak bapak korang x ajar ke supaya hormat dan jaga sensitiviti skit...

Anonymous said...

Artikel yang bagus, dalam masa yang sama kita kena ingat pasal Azeez Rahim ni , beliau tak layak jadi Pengerusi Tabung Haji . Kita tak nak kuasa di salah guna sewenang-wenang . Tabung Haji dah banyak skandal sebelum ni , Azeez pun cerita masa jadi CEO kat Tabung Haji pun tak habis lagi . Jangan biarkan duit rakyat pendeposit Tabung Haji disakau , ini lah jadi nya kalau orang tak layak dijadikan Pengerusi Tabung Haji , Azeez Rahim wajib berundur jadi Pengerusi Tabung Haji , mohon pautkan link http://no2azeezrahim.blogspot.com/ untuk pembongkaran cerita azeez rahim.

Anonymous said...

woi,mmg la had laju 110km/j je,tp aku nk tnye ko,kalu ko ade duit,xkn nk bli keta cikai bodoh..bongok pnye orang..bapak ko pakai keta ape?? kereta labi?? ptt ko ckp cm2 kan!! bnyk cakap plak org bodoh ni..suke ati la nk pakai keta ape,hak masing2..

Anonymous said...

bangang punya macai pas...berdegar2 cakap kereta mahal la, kerajaan korup la, ustad mekdi ni beli kereta mahal2 bukan main puji pulak....mcm la kau dapat naik sekali? bodoh bodoh bodoh!!!!!

Anonymous said...

ternyata ada anjing yang sentap!!! hahahaha

Anonymous said...

semoga yg ckp anjing tu jadi anjing bile nak mati kelak...amin...

Shizma Hariz said...

Bahasa melambang akhlak peribadi. Berbanyaklah bersabar krn ALLAH.

Anonymous said...

Kemalangan itu dikatakan berpunca daripada kecuaian pemandu proton iswara yang keluar terus dari simpang tanpa melihat sebarang kenderaan dari sebelah kiri dan kanan. Nampak gayanya, Ustaz Azhar Idrus terpaksa mengeluarkan senyuman meweknya untuk meredakan keadaan orang ramai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...