NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, January 3, 2012

Pemilik Foto Yang Didedahkan Tadi Menafikan Mereka Terlibat... #UPSI


Beberapa pelajar yang fotonya dipaparkan di laman blog ini pagi tadi meninggalkan pesanan di laman facebook saya sebentar tadi menafikan mereka berada di lokasi kejadian ketika berlakunya kekecohan di hadapan UPSI tempoh hari.

Park Jung Din atau nama dalam surat beranaknya Mohd Salaihudin Bin Mat Jusoh  memaklumkan kepada saya bahawa dirinya berada di kampung halaman dan tidak tahu menahu berhubung kejadian pada malam sambutan tahun baru itu.

Selain Park Jung Din, dua lagi pelajar iaitu Nurbasik dan Ain Balqis turut menafikan bahawa mereka hadir menyokong dan merusuh pada hari tersebut.


Buat masa ini hanya tiga pelajar ini menafikan mereka turut terlibat dalam demontrasi rusuhan tempoh hari. Selebihnya belum lagi membuat sebarang penafian.

Buat ketiga-tiga pelajar ini, saya doakan agar anda menjadi seorang guru berdedikasi bila di postingkan kelak.

Yang mana rasa nak repot atas artikel sebelum ini, saya tidak menghalang kerana itu sudah menjadi hak anda sebagai warganegara Malaysia.

8 comments:

dinturtle said...

Bro, lagi bagus kalau dapat diletakkan sekali pencapaian akademik disebelah nama mereka.... Bukan apa, kita nak tolong beri kredibiliti kepada perjuangan budak2 ni.

' nah tengok, kita berpolitik pun, markah kita tetap tinggi ! '

YY said...

Takpelah... kita doakan adik2 kita ni berjaya jadi guru kelak. Biasalah kita dulu ganas jgak bro.. haha!

Anonymous said...

Ni buat aku suka ko YY. ko mmg adil dlm laporan ko. blog ni kalo x jujur x sedap nak baca.

oii adik2 belaja abis dulu. pahtu main la politik sampai gila pun.

SARFAMS said...

Mahasiswa : "banyak sumber... pelbagai penilaian" - http://sarfarizmalsaad.blogspot.com/2012/01/mahasiswa-banyak-sumber-pelbagai.html

Anonymous said...

Terima kasih di atas penyiaran artikel ini.

-HAMBA ALLAH UPSI-

Panglima Perang Cyber said...

kalau sah depa tipu, apa lagi balun terus.

biar diorang sedar perbuatan memalukan ibubapa perbuatan kurang ajar.

Lidah Melayu said...

Hehehe ,,, Mcam budak BODOH je mcm maner leh masuk UPSI hahahahhaa...

Anonymous said...

naseb baek aku x masuk upsi...XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...