NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, November 19, 2011

[VIDEO] : PAS Kelantan Dari 'Negeri Berkebajikan' Ke 'Negeri Berkebanjingan'? #saveKelantanMungkin inilah contoh yang dimaksudkan oleh PAS Kelantan iaitu "Membangun Bersama Islam", mungkin juga keadaan jalanraya yang dipaparkan dalam video di atas contoh terbaik untuk mengambarkan maksud 'Negeri Berkebajikan PAS'.

Melihat keadaan lubang besar dalam video di atas jelas ianya boleh membahayakan pemandu yang menggunakan jalan tersebut, lebih-lebih jika dilalui pada waktu malam memandangkan tiada lampu jalan yang kelihatan sepanjang jalan tersebut.

Video yang dipaparkan di atas adalah laporan dari rakan blogger GelombangKick yang juga anak jati negeri Kelantan :
"...Bagi meneruskan tajuk yang telah dipaparkan dapat kita simpulkan satu huraian mengenai keberlakuan tersebut, Lubang yang hampir sama luas dengan lubang yang telah digosipkan terhadap Adun kawasan Dabong ini akan GK gegarkan sedikit masa lagi, untuk itu dapat kita lihat di mana kebajikan yang dilaungan oleh Pengerusi Perkataan CELAKA YAB Dato' Bentara Setia Nik Abdul Aziz. Keadaan ini memang ternyata membawa keCELAKAan kepada sesiapa sahaja yang melalui jalan tersebut..."
Baca selanjutnya  KLIK SINI
YY : Kalu demo komplen kat Tok Guru sekalipun.... mungkin dia jawab "zaman nabi dulu naik unto jah..." kehkehkeh!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...