NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, November 30, 2011

Gambar Perasmian & Ringkasan Teks Ucapan Timb.Presiden UMNO Tan Sri Muhyiddin Yassin - #PAUMNO


Ucapan Timbalan Presiden UMNO Tan Sri Muhyiddin Yassin setebal 36 muka surat di majlis perasmian serentak dengan persidangan perwakilan Wanita, Pemuda dan Puteri UMNO semalam dengan tajuk "Menunjangi Survival Bangsa Suatu Jihad" beliau menyeru supaya semua ahli UMNO bersatu dan tidak sebotaj di antara satu sama lain.

Dalam ucapannya Timbalan Presiden menyeru supaya setiap ahli UMNO memperkukuhkan kesatuan hati antara satu sama lain serta menyemarakkan muafakat untuk membawa berkat perjuangan UMNO. Beliau mengambil contoh Rasulullah S.A.W dalam membentuk Kesatuan Ansar & Muhajirin dalam mendamaikan permusuhan antara 'Auz dan Khazraj.

Berikut gambar sekitar majlis Perasmian Perhimpunan Agung UMNO 2011 :

Bekas Ketua Menteri Melaka Tan Sri Rahim Thamby Chik

DS Zahid Hamidi bermesra bersama Exco Pemuda UMNOKetua Pemuda & Ketua Wanita (Kak Jat Monyok je.. teringat lembu kut.. hehe)


Orang kuat di dua kementerian KDN & MINDEF berjenaka sesama sendiri?


Dok puncak atas nun pun dia perasan aku zoom dia? hehe

Sentiasa rendah diri - DS Mustpha Mohammad

Zed Zaidi segak berpakaian baju Melayu putih & samping UMNO. hehe

Dr. Asri turut hati memerhati persidangan Perhimpunan Agung UMNOOrang Kuat MINDEF DS Zahid Hamidi segak berpakain baju Melayu YY : Maaf terlambat daripada jadual asal, berlaku banyak kesulitan gara-gara Urusetia Majlis lebih besar daripada Naib Presiden UMNO sendiri... hehheehe nantilah kita cerita...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...