NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, November 17, 2011

HOT : Lim Guang Eng Cuba Lagakan Gerakan dengan UMNO


Lim Guang Eng cina chauvanist anak kepada cina tua yang paling rasis di Malaysia Lim Kit Siang ini nampaknya cuba 'menakuk di kepala takuk' apabila Presiden Gerakan Koh Tsu Koon dilaporkan tidak mahu bertanding dalam PRU yang akan datang.

Lim Guang Eng cuba memfitnah UMNO dalang disebalik keputusan Koh Tsu Koon, kononnya UMNO sanggup melakukan apa sahaja untuk menggulingkan Koh Tsu Koon dengan memburukkan nama Presiden Gerakan itu.

Nampaknya cina rasis yang memiliki lidah bercabang ini lupa dengan apa yang beliau lakukan terhadap Koh Tsu Koon ketika kerajaan mengumumkan perlantikkan Koh Tsu Koon sebagai Menteri di Jabatan Perdana Menteri.

Oleh sebab itu menjadi kewajipan kita sebagai rakyat yang memerhati situasi politik tanahair agar Lim Guang Eng membuka mata sepetnya sebelum menuduh UMNO dalang disebalik keputusan Koh Tsu Koon serta UMNO bertindak mencemari nama baik Koh Tsu Koon sejak tahun 2008.

Guang Eng hina Koh Tsu Koon pada 23 Feb 2011.

Laporan yahukini di atas membuktikan bahawa kerja memburukkan imej Koh Tsu Koon dilakukan sendiri oleh Lim Guang Eng dengan mengatakan bahawa Koh Tsu Koon tidak layak menjadi Menteri.

Malah cina rasis Guang Eng ini juga mengatakan bahawa Koh Tsu Koon hanya layak menjadi Menteri Perpecahan Rakyat. Adakah mengeluarkan kenyataan dan melabel seseorang dengan begitu tidak dianggap tindakan memburukkan nama baik Koh Tsu Koon?

Tapi hari ini Lim Guang Eng bersikap sebaliknya dengan menuduh UMNO dalang di sebalik keputusan Koh Tsu Koon yang enggan bertanding dalam PRU yang akan datang.

Jadi sekarang jelaslah dakwaan ramai pihak bahawa Guang Eng adalah KETUA MENTERI PALING CELAKA DALAM SEJARAH NEGERI PULAU PINANG!

YY : Guang Eng barua!

1 comment:

Anonymous said...

Kantoi lagi babi ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...