BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, November 23, 2011

[HOT VIDEO] : Tok Guru Inilah Rakaman Disko-Dut Di Negeri 'SERAMBI MEKAH' #saveKelantan



Sebagaimana diperkatakan semalam bahawa wujudnya disko di negeri 'Serambi Mekah' inilah antara rakaman sessi 'geli-geli' buat Tok Guru Nik Aziz Bin Nik Mat dan seluruh para ulamak PAS di Kelantan.

Tahniah kepada Agent Johnson kerana berjaya melengkapkan misi ke-3 iaitu Ops Johnson The Teaser.

Agent Johnson yang berjaya menyelinap masuk ke dalam premis tersebut berjaya merakamkan aksi dan suasana di dalam disko berkenaan yang mana turut menghidangkan minuman keras dan muzik yang kuat.

Tetapi tarikh rakaman dan juga lokasi rakaman hanya akan didedahkan kepada pihak berkuasa MPKB-BRI itu pun jika mereka berminat sebagaimana dinyatakan oleh kickdefella dalam laman blognya semalam.

Sekali pandang suasananya tidak ubah seperti Pat Pong di Thailand.

Rakaman ini membuktikan bahawa negeri yang diperintah golongan alim ulamak yang kononnya begitu bangga dan bongkak dengan slogan membangun bersama Islam hanyalah bersifat retorik semata-mata.

Jadi apa kata Nik Aziz Bin Nik Mat?

Apa alasan MPKB-BRI mengenai kewujudan premis hiburan ini?

Kita tunggu apa kata mereka...

YY : Dengar cerito puak MPKB pun dok masuk joget jolor ke boh? Kehkehkeh!

4 comments:

ajai62 said...

Assalam Bro

Kita lambat nak bongkarlah ... Ini Aziz dah halalkan dengan slogan PAS for ALL... Negara berkebajikan... kebajikan orang suka buat maksiat pun kena jaga sebab undi tu Bro... Bala..

YY said...

Takpe lambat asal selamat bro... sikit je ni... ada lagi..coming soon! hahaha!

POLITIK NEGERI SEMBILAN said...

Assalamualaikum, salam 1 malaysia
Tuan,
Seandainya tidak keberatan tolong masukkan link ini kedalam blog list tuan. kerjasama tuan amat dihargai dan terima kasih.

N9kini.net
url: http://www.n9kini.net

Sekian,
Salam perjuangan.

X-PAS said...

Berat demo YY,

Silap hari bulan cabut la sputar tok guru kito tu. Guano ni negeri serambi mekoh ado disko.

Isle korok mung PAS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...