NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, November 22, 2011

HOT : Kelantan Bandaraya Islam Ada Disko Bro....

Ini bukan wajah sebenar Agent Johnson Ok!
Agent yang dilatih khas oleh kickdefella nampaknya bakal mengegarkan lagi pejabat Menteri Besar Kelantan dengan siri pendedahan berikutnya.

Menurut blog Kickdefella - Agent Johnson baru-baru ini selesai dengan misinya menjelajah disko-dut yang terletak di Kelantan sebuah negeri yang dikenali dengan nama 'Serambi Mekah'.

Disko-dut ini juga dikhabarkan ada menghidangkan minuman keras tidak ubah seperti negeri yang diperintah oleh 'kafir' UMNO.

Dari blog Kickdefella :

Siapa kata di Kota Bharu Bandar Raya Islam tiada disko? Siapa kata Kerajaan PAS Kelantan berjaya menyelamatkan adik-adik kita dari terbiak di dalam budaya kuning? Agen Johnson tak kata. 
Baru-baru ini Agen Johnson baru selesai operasi Disko-Dut di Kota Bharu Bandar Raya Islam. Agen Johnson meredah 3 pusat hiburan, dua darinya menghidangkan minuman keras dan satu darinya beroperasi sehingga subuh. 
Semuanya di Kota Bharu Bandar Raya Islam. 
Semuanya dirakamkan dengan bukti, tarikh dan waktunya sekali.
Bagaimanapun bagi tujuan keselamatan, tarikh ini hanya akan diberikan kepada pihak berkuasa di atas permintaan rasmi. 
Kita tahu Kerajaan PAS Kelantan mengeluarkan lesen menjual arak atas alasan arak tidak diharamkan oleh agama lain sebagaimana judi? Tetapi bagaimana dengan lesen atau permit operasi pusat hiburan sehingga lewat malam? 
Adakah dikeluarkan oleh MPKB Bandar Raya Islam dan lain-lain PBT. Adakah agama lain membenarkan berpoya-poya sehingga lewat malam? Atau alasannya sebab di Mekah pun ada juga tempat berpoya-poya sampai lewat malam? 
Nantikan siaran penuh video tersebut yang menunjukkan apa sebenarnya yang terjadi di Bandar Raya Islam sewaktu pemimpin-pemimpin PAS sedang sibuk berceramah mahu mengambil alih negeri-negeri dibawah pentadbiran Barisan Nasional atas dasar mahu membersihkan segala maksiat dan budaya tidak sihat. 
Sabar menanti..
YY : Kita samo-samo tunggu deh...hahaha! 

2 comments:

Anonymous said...

Kalau Bandaraya Islam Kelantan ada Disco, Bagaimana pula Negara Islam Malaysia juga ada Disco? sekadar bertanya kembali..

Anonymous said...

Bagi aku personally Kelantan lebih baik dari mana-mana negeri lain di Malaysia. Cuba pergi ke Kelantan dan nilaikan sendiri. Kemudian fikirlah apa akan jadi sekiranya BN yanhg memerintah Kelantan. Lihat saja Terengganu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...