BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, July 9, 2011

Eksklusif : Polis Atau BerSHIT Yang Mulakan 'Serangan'?

16 comments:

Anonymous said...

Kalu aku jadi polis...aku lenyek jer bebudaq kurang ajor tu...bagi mampos lg senang

Double Y said...

hehe.... mereka pun bimbang kalo lebih2 dikecam banyak negara pulak.. wartawan asing dok perhati je td..

Anonymous said...

kat melbourne polis x ganggu langsung..tapi kat mesia polis ikut telunjuk pemerintah penakut...buat roadblock mcm rakyat bawa c4...lepaih tu siar dlm arus perdana menyusahkan..cerdik la sikit penyokong umporno....hahahahaha

Double Y said...

Berapa puluh ribu org yg buat kat Melbourne? ada kedai tutup tak? :)

Anonymous said...

lu kalau suka australia lu gi sana bro...kitaorg pun x heran

Anonymous said...

bodoh betul orang yg berdemo tu, menyusah kan, elok mati je........

Anonymous said...

Anon 10:18:

Takde maknenya riot secara aman...penyokong bershit ramai yg naik hantu bila da berarak beramai-ramai...puak-puak PAS la yg lebih-lebih...geli siot.

Anonymous said...

nasib baik aku miskin jika aku kaya mampoih habis aku tembak biar terkangkang semua mandi darah .... bodo punya melayu ... sialllllllllllllllllahhhhhhh

Anonymous said...

Anon 10:18,

Jangan nak kelentong.

DiOz, PERMIT adalah TERSANGAT PENTING. Jika tak ada permit, cubalah berdemo, ISA Oz lebih teruk drpd M'sia. Penjara OZ lebih teruk drpd penjara M'sia. Demo tiada permit, dalam masuk

DiOz, kalau nak apply Demo Permit, kena submit EVERYTHING. Apa tujuan, siapa dijangka datang, berapa bilangan, apa nak cakap, apa nak tulis dibanner, dimana nak demo, tarikh, waktu.

Bila Polis bagi permit, ditulis dgn terang dan nyata, tarikh, time, dimana etc, etc.

Tak boleh kacau trafik, tak boleh kacau business, not at residential area or school.

Pasukan berkuda digunakan untuk crowd control. Cubalah kalau berani nak buat kacau diOz, kena tendang kuda, awak saman kudalah,

Sekali lagi, jangan kelentong.

Kami Melayu Islam diWestern Australia MENGUTUK SEKERAS-KERASNYA Perhimpunan Haram ini.

Thanks

Jimmy Hillhead
Freemantle, WA

Anonymous said...

elehhh aku yg duk melbourne 12 tahun ni ko jgn nak klentong la weii anon.
dorang demo bukan politikal la bodoh ....
ni yang kat malaysia ni aku yang duk jauh ni pun bole nampak basis politikal tapi claim non-politikal.
yang demo tak sampai 100 kat sini pun dah banyak benda rosak.

Anonymous said...

sapa2 yang sokong BEERSHIT itu memang terbukti takda akal iman songsang, pakai saja kopiah tetapi berhati iblis.. Entah sunnah Nabi yang mana mereka pakai? aku tengok puak PAS totok dengan penyokong Anwar alJuburi saja paling ramai, dengan sikit2 keling dan apek yang x ada kerja nak buat cuti hujung minggu nih. mampuslah kamu semua, BODOH!!

Double Y said...

Terima kasih Jimmy Willhed dengan Anonymous July 9, 2011 10:46 PM. Satu info yang berguna untuk saya.

Anonymous said...

Oi bangsat,psl puak2 mlayu bodo yg mngikut keling 1 KL huru-hara.smua org2 mlayu xdpt cr rzki psl pukimak nyer beershit.ko xpuas ht jmp ak.ak mmg tgg sgt nk lempang bdk2 bodo yg wt demo sial ni.

-anwar jubur anak haram

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZqCmcF7pZZI

aku said...

macamana lah gamaknyer boleh sokong depa ni....kalau da 'berubah' kerajaan...apa diorang ingat diorang ni akan dikekalkan dengan apa yang sedia ada..?

1)bebudak IPTA yang bumiputera beragama ISLAM, bumiputera bukan ISLAM akan terus diberikan peluang untuk ditaja dan ruang belajaq..?
2)pekerja kakitangan awam bumiputera akan dibiarkan sahaja makan gaji dengan 'kerajaan' depa..?
3)peniaga melayu, india akan terus diberikan peluang untuk perolehi dana dan tempat berniaga..?
4)depa boleh pakai pakaian yang ikut agama ISLAM kat tempat yang kafir harbi DAP n the gang ni?
5)ingat pelajar2 tajaan yang berada di luar negara Malaysia tu akan terus diberikan tajaan untuk terus berada kat sana....dan depa ingat depa 'tetap' ada tempat untuk depa bekerja..?
bla bla bla...

gerenti tak punyer lar...da kafir harbi DAP yang jadi tunggak nyer...terang2 menolak ISLAM...dan terang2 'memerangi' agama ISLAM...apatah lgi dengan parti 'sesat nyesatkan' PAS dan parti 'munafik'...'liberal' si anwar tu....

depa sumer ni akan 'merempat'....dan tiap 'demo' akan diilangkan 'suara'....dan 'dihapuskan' identiti....

walau apapun...yang nyata nyer...dan kenyataan yang perlu depa telan...tercekik sampai sesak nafas ialah depa ni tak mendapat sokongan oleh rakyat majoriti yerr....

depa ni tahap gaban punyerrr gilerrr biollll!

Anonymous said...

semua yg berdemo 2 buta hati...
hati masing2 dah digelapkan dek ambingai 2...
ikut sgt ckp dia wtpe??
pulak 2 bt kt kawasan melayu cari rezeki...
buat la kat negeri pakatan haram...
bangang...
no 2 BERSHITTTT....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...