NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, August 4, 2011

Maaf Abang Din Puduraya - Kertas Tak Boleh Jadi Saksi


SPR sudah jawab.

JPN pun sudah jawab.

Kita pun sudah jawab banyak kali, sehingga jawapan kita telah menyebabkan terjebaknya 3 orang pemimpin PR terpalit sekali. Patutlah tak sayang keharmonian negara Malaysia rupanya Malaysia bukan tanah tumpah darah mereka.

Ada yang kata hendak Suruhanjaya di Raja ditubuhkan untuk menyiasat, boleh tiada masalah. Tapi bolehkah puak PR ini menerima keputusan yang akan diumumkan kelak?

Kita sudah boleh jangka, mereka tidak sesekali menerima sebarang keputusan yang tidak memihak kepada kepentingan puak mereka sendiri.

Ada satu portal  sudah pun ubahsuai laporan berita mereka gara-gara 'digeletek' oleh bloggers pro-kerajaan semalam. Din puduraya dok canang ke hulu ke hilir beberapa keping kertas yang ada gambar fotostat IC di atasnya.

Din Puduraya lupa ke pesanan Presiden PAS Haji Hadi Awang berhubung isu video seks Anwar Ibrahim? 

Tok Guru Hadi kata rakaman video itu merupakan besi dan tidak boleh dijadikan saksi.

Jadi usahlah Din Puduraya buang masa dok tayang kertas rekaan halusinasi kamu itu, JPN pun sudah jawab berdasarkan statistik yang ada pada mereka.

Yang patut diperiksa sekarang bagaimana senarai-senarai itu terlepas ke tangan Abang Din Puduraya?

Berapakah jumlah yang dibayar untuk pembangkang memperolehi maklumat berkenaan? 

Jadi eloklah sekiranya Abang Din Puduraya membuat satu laporan polis berserta dengan laporan SPRM sekali.

Lagipun benda yang kamu dok heret dan tayang itu hanyalah SEKEPING KERTAS dan TIDAK BOLEH DIJADIKAN SAKSI.

Tak percaya tanya Tok Guru Hadi Awang....

Hahaha....



YY : Malaysiakini 'play safe' dari semalam hingga ke hari ini kenyataan JPN diletakkan di bahagian utama. Nak tutup temberang semalam... macam biasalah kan?



4 comments:

nonbal said...

MANTAOP POSTING U KALI NI DOUBLE Y, WA RESPECT LA SAMA LU. AYUH KASI PUAK PR TERBERAK DLM SELUAR KALI NI HE HE HE HE.

Anonymous said...

MK ni mmg harami balaci bangsat PenipuRakyat, KDN patut rush dan rampas server2/pc di pejabat MK yg senantiasa menghuruharakan Malaysia dgn fitnah2 yg direka mastermind Anu Al-Jub dan DAPig(balaci PAP singaPURA2)

Anonymous said...

bravo!!!!

Anonymous said...

DIN PUDURAYA ni memang BANGANG.. apa niat dia yg sebenar?? nak cari glamor murahan ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...