BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, August 3, 2011

Langit Tidak Selalunya Cerah - Azmin, Saifuddin & Zuraida pun Pemilik IC Merah?

Hidup ini ibarat roda, sekejap kita di atas sekejap kita di bawah. Tapi pembangkang lebih gemar mengamalkan sekejap depan sekejap belakang sebagaimana ditonjolkan oleh Ketua Umum mereka yang bakal ke River Buloh Inn tidak lama lagi.

Blogger MyMassa berjaya membogelkan lagi penipuan jijik blogger pembangkang berhubung isu MyPR-MyKAD yang menyelubungi dunia blogging dari semalam hingga ke hari ini.

Blogger MyMassa mendedahkan berkenaan isu kod 71 yang saya tersilap maklumat dalam entri pagi tadi.


Azmin Ali kod kelahiran 71 adakah Azmin Ali pengundi hantu?


Saifuddin Nasution juga pengundi hantu?


Ini bukan pengundi hantu tapi Zuraida Kamaruddin betul-betul hantu. Hahaha.... 

Dari blog MyMassa yang menyambung siri berikutnya isu My-PR - MyKAD yang dicanang oleh Pembangkang :

".....Kedua-dua blogger pembangkang cuba bermain silap mata dengan menuduh bahawa semua yang mempunyai kod negeri kelahiran 71 sebagai penduduk tetap yang baru mendapatkan MyKad. Sebenarnya orang yang mempunyai kod kelahiran 71 bermaksud pemilik MyKad tersebut lahir di luar negara....."

Baca selanjutnya KLIK SINI


Malaysiakini tak sudah-sudah berbohong....




YY : Sikit je lagi....

6 comments:

Aliffnajmi said...

Alhamdulillah, syukur.
Berkat Ramadan dan dgn izin Alah, fitnah dan berita2 yg berniat jahat berjaya dibongkar kesahihannya.

Good job YY & terima kasih jugak pd My Massa.

YY said...

Tahniah kepada saudara juga aliffnajmi, kerana sudi menghebahkan setiap yg kami coretkan di blog cabuk ni...

tanpa korang tak ke mana kami... :)

Keris 7 Lok said...

info mengatakan zuraida lahir di singapura..lah..org singapore?..hehe

Anonymous said...

cuba cari amiga pulak..katenye ic dia 71 jugak!!!!

Anonymous said...

cayala!!!

Anonymous said...

My parents are Malaysian and 20 years ago I was born in UK with my parents were in UK for urgent work. So when they came back to Malaysia, they cut off my UK citizenship and I got Permanent Resident in Malaysia. Now, I have full Resident through some tests.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...