NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, April 1, 2012

#AmanKampus : Disokong Indian Movement Student - Kenapa Mahasiswa UniMAP Tak Puas Hati Ni?


Jelajah Aman Kampus yang berada di utara tanahair sebelum ke IPTA di negeri-negeri Pantai Timur, selain mendapat sokongan dari majoriti YDP Majlis Perwakilan Pelajar IPTA ianya juga turut disokong oleh mahasiswa dari IPTS.

Selain itu mahasiswa bukan Melayu turut sama menyatakan sokongan mereka dengan apa yang dilakukan oleh ASPIRASI MAHASISWA dalam menggerakkan program Aman Kampus.

Namun jangka masa yang terlalu singkat iaitu 1 hari di setiap kampus menyebabkan beberapa mahasiswa dari UniMAP tidak berpuas hati kerana mereka tidak dapat ikut serta dalam program-program yang dijalankan. 

Rakaman serta komen penuntut UniMAP mengenai Jelajah Aman Kampus :

 

YY : Mahasiswa bukan Melayu reti berterima-kasih, mahasiswa berbangsa Melayu sekarang sudah hilang adab sopan agaknya....

1 comment:

Adi Kencana said...

Teruskan tunjuk contoh mahasiswa yg patut diteladani..


NURUL IZZAH TAKUT DITELANJANGKAN RAJA NONG CHIK? Baca di sini!

http://apakecoh2.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...