NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, April 4, 2012

BERSIH 3.0 AKAN DIADAKAN 28 APRIL 2012?


Electoral reform group Bersih announced today that a follow-up to its Bersih 2.0 march would be held on 28 April at Dataran Merdeka.The event titled "Duduk Bantah", or protest sit-in, will be held at 2pm that Saturday."Duduk Bantah" is intended to highlight the electoral reform group's demands for voter changes.The Bersih steering committee including co-chairpeople Datuk A. Samad Said and Ambiga Sreenevasan announced the event at a press conference this morning at Kuala Lumpur Selangor Chinese Assembly Hall here.
YY : Agaknya siapa yang akan diberikan peranan untuk memegang watak 'orang mati' pada kali ini.? Adakah NGO haram BERSIH akan kembali menggunakan khidmat lelaki dalam gambar di atas? Hahaha!

1 comment:

Adi Kencana said...

Pakatan sentiasa cari alasan nak buat kecoh...

FLAT 4 TINGKAT KERINCHI - TAKDA RUMAH KE, MEMANG SENGAJA TAK NAK PINDAH, NURUL? Baca di sini..

http://apakecoh2.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...