NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, April 14, 2012

[VIDEO] #DemoPTPTN : Aksi Pelajar #ProPembangkang Kalung Bunga Ke Atas Gambar @KhaledNordin & Makian Kepada Rosmah!Video demontrasi Mansuh PTPTN yang dirakam di sekitar SOGO yang hanya dihadiri oleh 300 pelajar sebentar tadi.

Dalam paparan ini jelas kumpulan pelajar ini cukup biadap apabila kalungan bunga diletakkan ke atas gambar Menteri Pengajian Tinggi DS Khaled Nordin dan Perdana Menteri DS Najib Razak. Selain itu isteri PM Datin Seri Rosmah Mansuh turut dihamun oleh pelajar ini.

Persoalannya apa kaitan Rosmah dengan PTPTN? Banyak lagi video akan dimuat-naik selepas ini.

1 comment:

anti bohmau said...

YY,

oh! alangkah Islamiknya mahasewel2 ni krn mengambil adat istiadat dlm agama hindu utk menunjukkan prasan mrk!!

mana ulamak2 pas ni? apa hukum main julang2 gambar & kalungkan bunga melambangkan kematian dlm adat & agama hindu ni??

siapala ibubapak budak2 ni? mengapakah mrk membalas segala nikmat yg mrk perolehi selama ni dgn cara yg amat biadap begini?

malang sekali jika ada ibubapa yg merestui perangai anak2 mrk menyertai demo begini krn ini mencerminkan didikan ibubapa mrk sendiri!

kalau nak bantah sekalipun, tunjukkanlah kita 'mahasiswa' yg berakal! bukannya membiarkan diri dipergunakan nafsu orang2 politik yg membangkang setiap perkara w/p ternyata perkara itu baik?

heran juga bila tengok semuanya melayu! Islam ka? sbb nampak mcm perarakan ala2 taipusam je????

dalam nak 'kenakan' ds najib, mrk sendiri boleh kecundang akidah!! Na'uzubillahiminzaalik!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...