NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, April 29, 2012

[VIDEO] : Aksi Pengikut @Ambiga_S Godek Motorsikal Milik @PDRMsiaLihat aksi 'duduk & bantah' pengikut Ambiga semalam, meneliti klip video ini jelas mereka yang terlebih dahulu memulakan provokasi kepada pihak berkuasa.

Mungkin aksi-aksi inilah yang menjadi kebanggaan Nik Aziz sebab itu ucapan tahniah beliau kirimkan kepada demonstran yang terlibat semalam.

Lihat juga di saat 0 : 15 kelihatan seorang lelaki berpakaian Bersih 3.0 sedang 'godek' motorsikal milik PDRM.

Manakala video di bawah pula dirakam secara 'curi-curi' ketika saya menaiki teksi selepas demontrasi Bersih 3.0 semalam.

Pemandu teksi berbangsa cina ini nampaknya rasional dalam membuat pertimbangan walaupun beliau hanyalah pemandu teksi.YY : Uncle cina sekolah tak tinggi pun tahu tak adil jika konsep sama-rata yang dicanang Anwar dilaksanakan di Malaysia...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...