NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, April 29, 2012

[VIDEO] : Aksi Pengikut @Ambiga_S Godek Motorsikal Milik @PDRMsiaLihat aksi 'duduk & bantah' pengikut Ambiga semalam, meneliti klip video ini jelas mereka yang terlebih dahulu memulakan provokasi kepada pihak berkuasa.

Mungkin aksi-aksi inilah yang menjadi kebanggaan Nik Aziz sebab itu ucapan tahniah beliau kirimkan kepada demonstran yang terlibat semalam.

Lihat juga di saat 0 : 15 kelihatan seorang lelaki berpakaian Bersih 3.0 sedang 'godek' motorsikal milik PDRM.

Manakala video di bawah pula dirakam secara 'curi-curi' ketika saya menaiki teksi selepas demontrasi Bersih 3.0 semalam.

Pemandu teksi berbangsa cina ini nampaknya rasional dalam membuat pertimbangan walaupun beliau hanyalah pemandu teksi.YY : Uncle cina sekolah tak tinggi pun tahu tak adil jika konsep sama-rata yang dicanang Anwar dilaksanakan di Malaysia...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...