NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, April 17, 2012

[VIDEO] : Bapak Khalid Ismath Buta Perut - Suruh Rakyat Sokong Perjuangan Anak Dia



Bapa kepada Khalid Ismath Pelajar Tahun 1 Jurusan Undang-Undang UiTM Shah Alam dan setahu saya manusia bernama Khalid Ismath ini 'failed' semester lepas.

Katanya perjuangan anaknya merupakan perjuangan yang betul, dan menteri-menteri perlu sokong malah kita rakyat Malaysia kena sokong.

Melihat 'kebengongan' bapak Khalid Ismath, maka saya sedikit pun tidak berasa hairan jika benih yang beliau semai melahirkan manusia biadap dan bangang macam Khalid Ismath.

Wahai bapa Khalid Ismath...

Perlukah saya sokong perjuangan dari seorang mahasiswa yang biadap macam anak saudara, mungkin saudara buta perut kerana bapa mana yang tidak sayangkan anak... 

Jadi kita imbas kembali kenyataan-kenyataan serta tulisan berbentuk sial dari anak saudara :

Ketika demonstrasi di hadapan pagar UPSI :


Perlukah saya sokong penipu besar macam anak saudara...?

Gigi berterabur...?

Korek sedikit lagi...


Perlukah saya sokong seorang mahasiswa yang memaki-hamun individu yang berkelulusan dalam bidang agama sedangkan anak saudara Tahun 1 pun FAILED!?

Kenapa anak saudara maki-hamun orang dengan perkataan 'puk****'?

Apa emak Khalid Ismath tiada 'pu**'? Dan yang terbaru...


Bagi sebab kenapa perlu saya sokong mahasiswa yang bersifat biadap begini...?

Saya akan sokong jika perjuangan yang dibawa mahasiswa menepati syarat-syarat ini [KLIK]

YY : Maaf jika ada perkataan 'sensor' yang kurang menyenangkan.

11 comments:

Anonymous said...

Qoute : Ayat aku suka...

"Kenapa anak saudara maki-hamun orang dengan perkataan 'puk****'? Apa emak Khalid Ismath tiada 'pu**'?

Anonymous said...

dahlah nak pendidikan percuma..lepas tu nak biasiswa..bleh bg biasiswa,tp bg dlm rm 3000 utk setiap sem+kos sara hidup.kalau tak cukup lepas tu,pelajar akn ramai keje part time & assignment tak siap.ok tak pakcik??..nak bandingkan dgn negara miskin.ckp mcm takde otak...negara miskin tu jumlah mahasiswanya ramai mcm malaysia ke?..puihh!..anak pakcik tu yang malas belajar.ikutkan sangat kawan2 nk berpolitik.mesti idola dia mat sabu kan??..belajar tak habis.hahahahahahahahahaha.

Anonymous said...

Itu yang dinamakan bapak borek anak rentik ! Bangga dengan kebiadapan anak !

Anonymous said...

Macam mana nak ajar anak dia, bapak dia pun sama.Setakat datang nak beritahu dia susah dengan gaji hanya dua ribu dan sokong perjuangan anak nya, nampak dia pun tak matang. PTPTN tu di beri pasal kita susahlah. Bila dah tahu susah, belajarlah betul betul dan cuba untuk lulus yang terbaik supaya dapat kerja yang baik.Bapak dia lupa dengan ada PTPTN percuma apa akan jadi pada pelajar liar ini. Mereka akan tak kan tahu menilai perbelajaan yang perjuma. Akhir nya macam mencurah garam di laut.

Anonymous said...

Bapa borek anak rintik,memang bengap tahap gila bapa khalid ni..boleh rasa riak takbur bila anaknya menjadi mahasewel,sayang anak di tangan-tangankan..

eXception said...

Patutlah anak perangai mcm hantu... rupanya maknya pontianak, bapaknya jembalang...

Aimi Naqiuddin said...

LANCAU !

Aimi Naqiuddin said...

LANCAU !

Muhammad Naguib bin Kaharudin said...

Kalau tak nak bayar pun belajar la pandai pandai dapat 3.5 CGPA terus tukar jadi biasiswa penuh...ini ko buat benda mengarut ni suruh belajar tak nak. tau tau nak suruh mansuh supaya ko tak payah bayar balik...banyak cantik...bayar bayar..tak bayar blacklist....

Tuan mohon add link blog saya..

http://gombakgempur.blogspot.com/

Muhammad Naguib bin Kaharudin said...

Tuan nyer blog dah link ke http://gombakgempur.blogspot.com/

TQ.

Mcats Thinker said...

hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...