NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, April 15, 2012

[FOTO] : Terkini Dari Dataran Merdeka - Kenapa Nurul Izzah, Tian Chua & Hishamuddin Rais Tidak Tidur di Dataran Merdeka?


Beginilah gelagat serta aksi terkini sekelompok kecil pelajar pro-pembangkang di Dataran Merdeka yang berdemontrasi dari jam 2.00 petang tadi.

Jika siang tadi hanya 300 pelajar (turut disertai oleh orang tua-tua) yang menyertai demontrasi Mansuh PTPTN situasi terkini kelihatan tidak sampai 20 orang pelajar sahaja yang  masih berada di Dataran Merdeka.

Kelihatan mereka bercampuk-aduk lelaki dan perempuan bukan muhrim.

Yang paling membuatkan saya dukacita adalah pemimpin-pemimpin parti pembangkang seperti Tian Chua, Nurul Izzah dan penghasut besar Hishamuudin Rais tidak kelihatan menemani mereka yang kini 'berkampung' di Dataran Merdeka.

Anak siapalah agaknya, elok-elok ada asrama yang dilengkapi tilam dan bantal sempurna mereka memilih untuk tidur di kaki-kaki lima.

Malah gelagat pelajar perempuan pula sungguh tidak senonoh apabila menjamu selera dalam keadaan mencangkung (orang buang air besar je duduk macam tu dik!)

Tak senonoh punya perempuan!

Aksi kurang ajar yang mana mencemarkan imej mahasiswa seluruh Malaysia!Biadap!

Inilah beza antara ASPIRASI MAHASISWA yang sebenar dan mahasiswa yang menjadi KUDA POLITIK kepada pemimpin pembangkang!

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...