NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, September 20, 2011

HOT : Perjelasan Video Kenapa Baju Anwar Ibrahim Dilihat Bertukar Warna Dalam Rakaman Seks Part 1...?




Tidak perlu mengulas panjang, video ini ditujukan kepada bloggers pembangkang yang kantoi 'all the time'  berhubung video seks Anuwar Ibrahim.

Dahulu kotak tisu, tali pinggang, rambut nipis, perut buncit, pelbagai aspek malah ada yang dilihat tidak logik langsung untuk dipersoalkan. Selepas itu Datuk Joe Bedul sanggup ke Thailand untuk bertukar jadi P.Ramlee.

Tapi semua rakyat yang waras sudah jelas bahawa Anuwar adalah manusia dalam video yang disiarkan sebelum ini dan yang terbaru rakaman CCTV.

Video di atas menjelaskan kenapa warna baju Anuwar berubah kepada warna terang dalam video aksinya bersama china doll sebelum ini.

Yang lain-lain sahabat otai Dr.Novandri sudah jelaskan terperinci dalam artikelnya KLIK SINI




YY : Susah-susah bloggers pembangkang yang bengong ini hantar memorandum la desak Suruhanjaya di Raja siasat video seks tu... apa macam?

3 comments:

Pak Din said...

Anwar memang gemar memakai kemeja T nipis didalam. Memang apa yang nampak semasa memakai pakaian tersebut beliau mengenakan kemeja T nipis dan dimasukkan kedalam seluar.
Baju beliau masih lagi dikatil dan selepas selesai mengenakan kemeja T terlihat beliau mengambil baju dari katil.
Semasa mengenakan baju beliau sudah berada diluar luputan kamera.

YB Raz said...

memang betullah puak pembangkang ni jenis IQ endah..benda macam ni pun nak dijadikan isu..

budak sekolahpun boleh fikir sendiri..dah camera cctv kat lif tu ada kaler, so nampaklah kaler baju pak nuar tu..yang dalam bilik tu takde kaler so nampaklah gelap.

adoii lemaunya pembangkang hahahaha

Anonymous said...

Assalamualaikum.

Yang peliknya,talipinggang Datuk Eskay tidak menjadi PUTIH pula waktu itu.Kenapa ya?

Percanggahan lokasi,kenyataan awal adalah di BILIK HOTEL.

Keluar video Papa Gomo cakap PANGSAPURI AMPANG?

Habis itu mana dakwaan Datuk Eskay yang cakap DIA ADA SIMPAN TIKET DS Anwar?

Terima kasih PAPA GOMO kerana mendedahkan sendiri pekung UMNO itu.Dengar cerita sudah dipotong elaun.Tak serik-serik lagi dimarahi Tun Faizal?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...