NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, April 10, 2011

Mukah : Mari Lihat Pembangunan di Bawa BN di Pendalaman Sarawak - Part 3

Sambungan dari artikel Pembangunan di Bawa BN di Pendalaman - Part 2

Maaf laporan semalam tidak berapa lengkap memandangkan kemudahan serta talian internet di rumah sewa kami agak perlahan. Untuk memuat naik sekeping gambar memakan masa hampir 10 minit.

Ini antara gambar-gambar kemudahan yang disediakan kerajaan BN di sekolah-sekolah sekitar pendalaman Mukah.

Kali ini saya muat-naik gambar suasana sekolah di pendalaman untuk tatapan pembaca. Rugi rasanya jika gambar-gambar ini disimpan dan tidak disiarkan kepada orang ramai. 

Antara blok SK Serdeng

Blok Kuarters Guru Lelaki di SK Abang Galau.
Kemudahan Bilik Guru SK Abang Galau
Kemudahan Bilik Guru SK Serdeng Lokasi Pertama Kami.
Ruang Istirehat Untuk Guru di SK Serdeng.
Anak kecil yang teruja melihat kedatangan kami.
Selepas beberapa keping gambar persekitaran persekolahan di pendalaman saya siarkan. Adakah anda merasakan bahawa kerajaan BN mengabaikan tanggungjawab mereka kepada rakyat? Lagi-lagi rakyat di pendalaman Sarawak?

Bagaimana dengan penduduk di pendalaman Sarawak? Adakah mereka menyambut baik kehadiran parti lanun PKR? Adakah kemunculan video seks Anwar Ibrahim mempengaruhi pertimbangan politik mereka?

Bagaimana dengan ekonomi penduduk? Adakah kerajaan BN mengabaikan tanggungjawab mereka untuk meningkatkan pendapatan ekonomi penduduk pendalaman Sarawak?

Nantikan sambungan kisah penjelajahan saya....

Bersambung lagi...


Double Y : Susah untuk muat-naik video kerana penyunting video untuk pasukan saya, saudara Bro Jinggo terpaksa pulang ke KL kerana ada kes kecemasan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...