NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, April 27, 2011

Eksklusif : Tak Sampai 2 Jam Video Seks Pemimpin Pembangkang Hilang?


Tidak sampai 2 jam video seks yang dikatakan melibatkan aksi Anwar Ibrahim dimuat-naik sebentar tadi, tiba-tiba video tersebut telah pun hilang dan tidak dapat diakses melalui laman youtube.

Kepada yang tidak sempat tengok 'anu'war punya aksi tadi. Jom layan paparan skrin yang sempat di'capture' oleh beberapa para blogger. Agaknya pihak mana yang bertindak buang video berkenaan?

Kalau itu bukan Anwar Ibrahim sebagaimana yang diwar-warkan AMK dan puak-puak yang hidup dengan 'sindrom penafian' kenapa buang video terbabit?

Biar rakyat lihat, biar rakyat menilai. Kenapa perlu takut?


Sorry kena 'sensor' part sensitif..


Untuk yang tak sempat tonton, tidak mengapa kita dah siap download video tersebut. Sorry youtube pihak anda terlewat 'delete' video terbabit. Hehehehe..



Sumber Gambar : Wayne BadutRakyat


Double Y : Papa Anwar memang hebat...

3 comments:

Shahrulsite said...

wuuu...emel la video ko aku hehehe

Double Y said...

Hahaha.. boleh.. no hal..

Anonymous said...

Beb, perut tu mmg boroi! Mcm mana nak jawab ni?? Muka dlm filem black and white ni boleh jadi muka Datuk SK tak pakai spek. Pasal org kg wa kata muka sk sama mcm muka anu war.

# anti-maksiat #

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...