NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, April 8, 2011

PRN Sarawak : Bloggers Menjelajah 7 Dun - 16 Jam Perjalanan.

Hari ini saya tidak sempat mengemaskini sebarang cerita di laman blog ini kerana menyertai program menjelajah ke kawasan-kawasan pendalaman Sarawak untuk melihat sendiri tahap pembangunan di kawasan pendalaman sepanjang pemerintahan BN.

Tujuan saya menyusup masuk ke pelusuk pendalaman di Sarawak adalah untuk melihat sendiri sejauh manakah kebenaran sesetengah pihak yang mengatakan bahawa kampung-kampung di pendalaman Sarawak berada dalam keadaan daif.

Cerita penuh perjalanan saya menjelajah ke kawasan pendalaman yang merangkumi 7 kawasan Dun akan saya siarkan esok untuk tatapan pembaca.

Benarkah sekolah-sekolah di pendalaman Sarawak berada dalam keadaan daif? Benarkah rumah-rumah penduduk di pendalaman Sarawak tidak terbela?

Esok artikel khas dari kawasan pendalaman Sarawak akan menyusul...

1 comment:

blogenstarz said...

DiJulau, tiada kedai makan HALAL .!
Saya kesana pd tahun 2008 membuat liputan diNanga Papan.
Perjalanan dari Kucing selama 12jam ......
Selamat Bertugas !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...