NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, April 5, 2011

PRN Sarawak : N51 Balingian Pertembungan 3 Penjuru.Gempar lagi apabila Baru Bian baru sahaja mengumumkan senarai calon PKR seramai 47 orang di laman blog beliau. Namun di Balingian pula terdapat berita hangat bahawa N51 akan menyaksikan perang 3 penjuru di antara PKR, BN dan mungkin calon bebas??!!.

Beliau yang sebelum ini pernah memegang jawatan sebagai Timbalan Menteri Pelajaran Sarawak sebelum bersara. Beliau dipecat oleh Ketua Menteri yang baru setahun meneraju Sarawak kerana mahu membersihkan pegawai kerajaan daripada memiliki saham, syarikat kayu balak atau mungkin terlibat dalam rasuah??!!! 

Menurut Anak Merdeka, kebangkitan SNAP adalah merupakan hasil dana yang disumbangkan beliau untuk menghadapi Pilihanraya Sarawak ke-10 ini??? Berjayakah Datuk Haji Salleh, mantan ADUN Oya/Opar ini menggempur benteng Balingian yang juga merupakan kubu kuat BN?!!

Read more: http://mukapetang.blogspot.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...