BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Monday, July 23, 2012

Edisi Sahur : Lantak Lu la A.P.A...!


Blogger yang memegang status no.1 Azmi APA, semalam mengeluarkan satu entri yang mengisytiharkan dirinya bukan lagi blogger pro BN.

Saya tidak terkejut dengan keputusan yang dibuat oleh 'kuda tua' yang semakin kuat menyerang kepimpinan PM Najib Tun Razak.

Apa yang saya ingin katakan, baguslah 'declare' awal-awal pihak mana yang dia sokong, kita tak boleh paksa seseorang berpihak kepada kita kerana ianya tidak bertepatan dengan konsep negara demokrasi.

Haluan sudah berbeza, matlamat pun sudah berbeza.

Status no.1 kembali milik blogger sensasi BabyG, lagi pun tak sesuai 'kuda tua' macam APA nak pikul status sebagai blogger no.1 pro BN...

Buat malu blogger BN jer!

Gua cuma nak cakap lantak lu la bro!

Asalkan lu bahagia...

YY : Ada tak menyumbang, tiada tak berkurang...

6 comments:

Anonymous said...

Support you YY!

Anonymous said...

best ayat "ada tk menambah tiada tak berkurang" hahahaha.. PR offer dia masyuk la tu agaknya.

Anonymous said...

Dari dl aku meluat dgn dia ni...dl balun pak lah lebih2 ni ds najib pulak piraah manusia lapo duit..umno/bn bkn nk lyn dia sorang...lyn rakyat lah...lu sapa....

Anonymous said...

hari tu duk meroyan dalam blog papagomo cakap rank dia tinggi dr gomo..org tua mcm bdk2...

YB Raz said...

dah tua tua baik dok masjid je ler..buat amal ibadat..jangan ikut perangai poknik atau nuar gegay hehehe

Anonymous said...

Korang semua dptkan title APA dulu....lepas tu hentam dia kaw2....kalau lu semua masih x dpt title cam dia...dah nak hentam...lu percayalah....semua org tgh gelakkan korang semua.....malu lah bro.....dr bjb...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...