NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, January 6, 2011

Khairul Azwan Dato` Harun, Ketua Pemuda UMNO Perak Yang Baru.

Saya membaca laman twitter Ketua Pemuda UMNO Malaysia  YB Sdr. Khairy Jamaluddin  tadi dimana beliau menyatakan bahawa perubahan dilakukan di dalam kepimpinan Pemuda UMNO Perak.


Beliau telah melantik Khairul Azwan Dato Harun sebagai Ketua Pemuda UMNO yang baru menggantikan Maslin Sham.

Saudara Maslin Sham pula dilantik ke Exco Pemuda Malaysia menggantikan Khairul Azwan. Bagi saya keputusan yang dibuat oleh YB Khairy Jamaluddin adalah sesuatu keputusan yang paling tip-top. Untuk pengetahuan pembaca saya pernah menulis mengenai Khairul Azwan Dato Harun dulu.

Artikel lama saya mengenai Khairul Azwan Dato Harun boleh saudara membacanya di SINI

Sememangnya pemilihan Khairul Azwan Dato Harun merupakan satu pilihan yang ditunggu-tunggu oleh ramai pemuda Perak. Kita dapat melihat ciri-ciri kepimpinan yang ditampilkan oleh Sdr. Khairul Azwan Dato Harun dalam menjalankan kerja-kerja parti di peringkat negeri Perak. 

Saya ucapkan tahniah untuk Khairul Azwan Harun kerana mendapat kepercayaan daripada Ketua Pemuda UMNO Malaysia untuk terajui Pemuda Perak.

Selamat menjalankan tugas buat Sdr. Khairul Azwan dan saya berharap agar saudara terus dapat memantapkan lagi barisan pemuda negeri Perak khususnya. 

Syabas dan tahniah bro Khairul.. Hehehehe

2 comments:

dzimba MMIM said...

i have no comment kerana tidak kenal akan jejaka ini. Anyway satu maklumat yang baik dan uptodate

Double Y said...

Bro dzimba,

Memang ramai tidak kenal dia, sebab dia terlalu low profile, bukan macam sesetengah pemuda yang kerja takde cakap besar.

Dia banyak gerakkan kerja kebajikan di sekitar Perak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...