NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, January 9, 2011

Video Adun KOMTAR Rampas Barang Peniaga, Apa Perasaan Anda Wahai Rakyat Penang dan Malaysia?


Korang lihatlah sendiri kebiadapan Adun Komtar Ng Wei Aik. Lihatlah wahai rakyat Malaysia. Malas nak ulas lebih-lebih.

Blogger Pisau.NET sudah ulas dengan lanjut.

Yang jelas, biadap! Haram jadah! lebih sudu dari kuah!

Ehh siapa mamat cina yang berseluar pendek sibuk juga rampas barang orang kat dalam video tu, pengawai PBT ke samseng upahan Ng Wei Aik anak babi?

4 comments:

Anonymous said...

hampa rasala...kan ketua hampa tuh...pilih lagi...

Anonymous said...

hampa rasala...kan ketua hampa tuh...pilih lagi...

living@seed said...

heALA VIDEO NI PRIVATE PULAK...
orang lain pon nak tengok video ni...kasi la profile tu general so org lain boleh tengok video ni...

Double Y said...

Bro tadi video ni ok. Ada masalah sikit sekejap. Saya repost.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...