BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, June 12, 2013

Planet Of The Aseh Son's - Bukti Khairun Aseh Layak Jadi Tukang Masak PM @NajibRazak Bukannya SUPOL..


Berjayakah daddy Khairun melobi untuk memastikan anaknya diberikan tempat di dalam ofis PM?

Jadi kena tunggu bahagian kedua filem 'Planet Of The Aseh Son's...

Hahaha...

Sudah angkat sumpah menyimpan rahsia sebagai SUPOL atau belum?

Blogger APA melalui artikelnya berkata, Khairun Aseh boleh dianggap pengkhianat parti kerana 'hilang' semasa tempoh berkempen.

Rujuk artikel blogger gila [sini]


Jika perbuatan tidak keluar berkempen merupakan satu perbuatan yang dianggap mengkhianati parti sepatutnya Khairun Aseh dihadapkan ke Lembaga Disiplin UMNO bukannya diberikan tempat sebagai SUPOL...

Atas dasar apa Khairun Aseh diberikan tempat oleh PM?

Apa pula kata Ku Nan...?

Jika beginilah sikap pemimpin UMNO, nescaya yang miskin dan tiada kabel jadi balaci sampai ke tua...

Saya telah tulis sebelum ini mengenai kehilangan Khairun Aseh [sini]

Hari ini Ketua Penerangan salah sebuah cawangan UMNO di Putrajaya berharap PM membuat perkiraan semula sebelum SUPOL-SUPOL yang baru dilantik menjalani proses angkat sumpah menyimpan rahsia [sini]

Jadi PM...

Fikirlah masak-masak, jika PM tidak sampai hati untuk menolak permintaan daddy kepada Khairun Aseh yang tiada jati diri Melayu ini...

Saya cadangkan PM lantik Khairun Aseh sebagai tukang masak di Pejabat Perdana Menteri, berdasarkan hobi dan kebolehan yang dimilikinya...


KAH...KAH...KAH!

2 comments:

Anonymous said...

Dia dah angkat sumpah ke belum? Aku rasa dia angkat akan sumpah bersama 5 SUPOL yg baru akan dilantik nnt. Najib kan buang semua SUPOL dia hari ni.

Anonymous said...

Jadi tukang masak pun tak layak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...