BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, June 12, 2013

Staff FAMA Merangkap SU Agung @Shook1974 Terlibat Gangguan Seksual? KahKahkah!



Kahkahkah!

Gua tak mahu komen panjang-panjang bro...

Lu baca petikan berita dari portal student kat bawah :


Alahai shook kenapa jadi sampai macam ni?


Hahaha...

"ala...twit lucah la syok..."

"hai akma, jilat sikit boleh..."

"aku nmpk hang sangat enak"

Buat malu NGO 1Agenda sahaja...

Apa peranan 1Agenda?


Bahagian akhir objektif penubuhan NGO ini berbunyi :

Melaporkan penyalahgunaan media sosial.

Tapi SU Agung sendiri salah guna media sosial buat gangguan seksual...?

Hahaha...

Bongok punya Shukri Bin Ahmad...

Hahaha...


Yang kamu pergi kacau student tu kenapa...?

Alahai...

Nah sebagai persediaan :



9 comments:

Anonymous said...

Apa buktinya? Lu berckp pakai lubang hidung lu ke?? jgn cita dan sembang kuatlah woiii.agak2lah lu nak tipu pun.semua ni edit bolehlah.lu nilah bangsa melayu yg merosakkan UMNO dr dlm.x habis2 nak buat perangai bangsat.kalau berani keluarkan komen ni.komen ni kena tunggu lu approvekan? jgn sbb nak nail ranking lu buat cerita bengap mcm ni

Anonymous said...

Fakta lu betul ke bai? Jangan makan diri ye. Dah le org menyampah kpd UMB, lu org tambah lagi menyampah. Bodoh sungguh. Memalukan Pemuda Umno dan Khairy shj.

YY said...

Pergi la marah budak yg buat repot tu. Bongok!

Anonymous said...

Tak faham kenapa orang lelaki ini jenis anggap benda-benda macam ini remeh. Saya perhatikan di dalam twitter memang banyak lelaki jenis macam ni. Tak hormat perempuan langsung.

wawa

HishamPodzi said...

Sial punya org tua, dia yang dok gaduh sama sendiri akhir sekali pergi kacau si Ilham. Cik Elle akaun twitter Ilham kan?

Memang padan muka ko!!!

Anonymous said...

Aku dah check kat student portal UUM takde pun posting berita yang kau print screen. Tolong bagi link..

YY said...

Berita tu di mymahasiswa.my

Anonymous said...

Bodoh gila berita hang nih.. Hantar siswi as 3rd party utk frame org.. Omg! Takkan hang tak nampak mudah sgt utk org agak plan hang nih.. Hahaha adoi laa.. Blunder!

YY said...

Lol...

Ada anon sakit hati lain macam pula, jika benar aku hantar, maka yang bodohnya adalah Shook kerana masuk perangkap aku hantar? Situasi mudah macam ni Shook tkleh kesan yer?

Ke ko Shook? Hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...