BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, June 26, 2013

Tu Dia! BN Menang Staff UMNO Kedah Senang Hati Bercuti di Vietnam, Tapi Bloggers Kedah Ditinggalkan? - #HanyadiKedah


Tu dia...!

Hanya di Kedah...!

Betul hanya di Kedah staff UMNO negeri dengan senang hati bercuti di Vietnam sempena meraikan kemenangan mereka merampas negeri Kedah...

Hoii..!

Bloggers Kedah, hangpa jaki sangat dengan staff UMNO negeri nak pi bercuti di Vietnam kenapa?

Depa pi bukan guna duit UMNO pun, percutian depa ditaja oleh syarikat beras cap Bashah pengeluar beras tersohor di Kedah...


Kahkahkah!

Kenapa ceq kata hangpa kena berhenti jadi 'bengong'?

Sebab hangpa memang tak ada tempat dalam UMNO negeri Kedah, ini bukan ceq habaq tau, tapi otai bloggers yang ceq cukup respek brader Kedah Times penulis blog http://syburi-times.blogspot.com/ 

Hangpa baca apa brader syburi komen semalam :


Satu lagi brader syburi komen kat artikel ceq, dia habaq mai :


Kalau hangpa tak mau dengar ceq habaq, hangpa dengar la nasihat otai bloggers di Kedah ni. TMK dengan bloggers Kedah yang lain memang tak ada tempat di hati Badshah!

Tok Kenari pula habaq :


Semalam ceq dok tengok je hangpa dok balun ceq kat Facebook...

Isk..isk...isk!



Tu dia...

McTheory kata ada hikmah...?

Hikmah apa McTheory, lu tahu ke kawan-kawan yang dok berjuang dengan lu perut nak kena isi, minyak motor nak kena isi, topup nak kena isi, broadband nak kena bayar tau dak..?

Yang paling penting perut anak bini nak kena isi brader!

Hang ada pikiq dak macam mana depa nak isi semua ni, jika poket depa tidak berisi...?

Mujur PisauKedah cerdik dan tersedar dari terus jadi bengong, dah mula cari kerja dah...


Paling malang Aktivis Pekan Naka yang berhenti kerja sebab nak bantu BN Kedah...

Keluaq ayaq mata ceq baca komen-komen hangpa tau dak!


Siap berhenti kerja nak bantu BN Kedah, pulun punya pulun - staff UMNO negeri Kedah pi Vietnam, hangpa dok berangan di Facebook.

Betul HANYA DI KEDAH pemimpin UMNO masih buta perut!

Ceq setuju cadangan 1PELURU - elok TMK berhijrah ke Dannok tukar nama Team Media Dannok! [KLIK]

Brader Jai pulak kata "cukup-cukup sudah, cukup sampai di sini Bashah..." [KLIK]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...