BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Monday, June 3, 2013

Misi Mencari - Siapa Bloggers & Cybertroopers @NajibRazak Yang Sebenar?


Saya tertarik dengan artikel yang ditulis oleh 'kuda tua' A.P.A, artikel misteri yang meninggalkan satu pertanyaan iaitu "Siapa bloggers Najib Razak yang sebenar...?"

Siapakah mereka...?

Bermula dengan menyerang 'Punah Sihat' yang tak berapa sihat oleh kebanyakkan bloggers pro BN termasuk saya sendiri, ia dilihat belum memuaskan hati beberapa pihak. 

Rentak tari segelintir bloggers ini nampaknya berbeza dengan rentak tari yang dimainkan saya. Melihat rentak tari mereka, timbul soalan di benak fikiran saya...

Adakah serangan ke atas 'Punah Sihat' yang terbukti gagal menggerakkan WarRoom iaitu Allies Nor sebenarnya menyasarkan PM sendiri iaitu DS Najib Tun Razak?

Petikan dari blog APA :
"dikatakan wujud adalah...Blogger Hishamuddin..Blogger Zahid Hamidi...Blogger KJ...Blogger Ahmad Maslan...Blogger Tun M...Blogger Muhyiddin... 
Blogger JASA...Blogger BTN... 
Blogger ATM dan ntah apa apa lagi kumpulan... 
Tidak dilupakan....KUMPULAN BLOGGER DUIT. 
Itu semua aku tak mahu ambil peduli kerana tujuan artikel ini aku tulis hanyalah untuk memperkatakan tentang SIAPA SEBENAR BLOGGER DAN CYBERTROOPER PERDANA MENTERI NAJIB RAZAK selama ini? 
dan persoalan diatas akan aku kupas tengahari nanti." 
[BACA SELANJUTNYA]
Nampak gaya bukan saja Punah Sihat yang 'makan selipar' percuma, mungkin tengah hari nanti bloggers  (mungkin saya) yang bakal mengisi "Putrajaya 100 Days Hall Of Shame" ciptaan APA atas  kecemerlangan mereka 'membantu' DS Najib Razak...


Jadi kita tunggu tengah hari nanti...

YY : APA kalau nak suap selipar kat aku, tolong bagi selipar ADIDAS...!

2 comments:

Anonymous said...

mari belajar bahasa pasar ... cina stail ...

melayu kata mari ... cina kata mali ...
melayu kata almari ... cina kata almali ...
melayu kata pergi ... cina kata pelegi ...
melayu kata perigi ... cina kata peligi ...

semua orang tahu bahkan budak tadika pun tahu cina amat susah nak sebut huruf r ... bahkan huruf r tiada dalam sebutan mereka ... er meleka ...

kenapa aku tulis perkara ini?
cuba tengok ... cina tulis nama najib sebagai ... ah jib gor ... nama cina tidak ada "gor" ... tetapi goh memang ada ...
kenapa cina perlu tulis "gor"?
sedangkan cina tidak dapat menyebut "gor" ...

jadi apabila cina tulis Ah Jib Gor ... apa yang cina akan sebut ...
tidakkah cina akan menyebutnya sebagai "Ah Jib Go ..."
go ... a gogo ...

hem ... go dalam bahasa inggeris maknanya pergi ... er pelegi ...
semasa cina menyebut "Ah Jib Go", dalam hatinya berkata, "Ah Jib pelegi"
Ini bermakna semasa mereka memberi nama "Ah Jib Go" kepada Najib memang terpendam hasrat mereka yang tersembunyi iaitu "Ah Jib pelegi" ... yang membawa maksud "Ah Jib pergi" ...

Pergi kemana kamu Ah Jib ... Pergi dari persada politik kerana kami (cina) dah menolak kamu ah jib ... tak percaya? ... Ah Jib Go ... heh heh heh ...

penasihat ah jib go?
apa dia buat?
dia balun 25% dari Najib ... dia bodek Najib ... dia kata Cina suka sama Najib ... sampai sanggup memberi nama cina kepada Najib ...

kemudian dia balun 25% dari cina ... dia bodek cina ... dia kata najib dah setuju dengan nama ... "Ah Jib Go" ... er "Ah Jib Pelegi" ... er "Ah Jib pergi ..." itu Ah Jib sudah setuju mau pergi ... jadi semua cina tak perlu undi najib ... tapi tunjukan sokongan kepada najib dengan menyebut ... "Ah Jib Go ..." dan semua mesti datang ke majlis najib ramai-ramai kerana "Ah Jib dah nak pergi ..."

Anonymous said...

Ah Jib Gor Ah Mo DIng coming...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...