BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, June 26, 2013

@NajibRazak TS Sabri Ahmad Must Go & Retire From Felda Global Ventures (FGV)!



An informer in London said that one of the 5 units apartments owned by Felda Marketing at the Collonnade Porchester Square is strictly for him and his family used only.

We were told that the wife personally selected all the new and expensive furnitures.

She was said to even demand VIP treatment with posh chauffer driven car, WHO PAYS FOR ALL THAT?

Why Tan Sri Dato Sabri Ahmad MUST go and retire from FGV? 
1. Age factor - he is already an old man coming to 66 this years. 
2. He is not really an expert in palm oil industry. Do check with Golden Hope and MPOB on his track records and you will hear a lot of negative reports and skeletons in his closet. 
3. He is not a good coporate man with a good coporate governance.Everywhere he goes he spent a lot in appointing consultants,mostly foreigners with questionable fees. 
4. He was said not a man with intergity,famous for back-stabbing,hypocrite and potraying himself as a religious person. 
5.The wife is said to plays a leading role in managing FGV,that's why she has to accompany TSS whwrever he goes local or abroad.  
The question is...who pays for all her expenses?
Read More... 
Tan Sri Sabri Ahmad Pirates Of PNG?

4 comments:

Anonymous said...

Dia ni jadikan Sime Darby seolaj-olah harta peninggalan nenek moyang dia. Patut sudah lama berambus.

Anonymous said...

Saya tak terperanjat dengan pendedahan ni. Lebih kurang sama lah perangai dengan dua bos besar kat PNB. Cuba selongkar cerita-cerita menarik, tapi benar, dari staff PNB sendiri.

Anonymous said...

you have just made yourself into a laughing stock.

tulis benda yang ko tahu.bukan main ikut-ikut.

tak tahu tu siaat dan tanya industry players.

antara sabri dan isa, nama sabri lagi harum. jangan tersalah bantai hingga jadikan diri badut

Anonymous said...

Hahhaha... one stupid comment... pemandu pi lah balik tipu orang dengan statistik yang kamu suka buat tu... you guys have no idea how to run a business .... phd pun tipu... apa lagi yang lain nak tipu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...