NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, May 29, 2012

[VLOG] : Ingatkah Anwar Ibrahim Dengan Perbualan 'Manja' Beliau Dengan Lelaki Ini?


Sebelum ini blog ini pernah mendedahkan emel perbualan diantara Anwar Ibrahim dengan seorang lelaki muda yang begitu obses dengan Anwar Ibrahim sehingga cuba mendapatkan kerja dengan idolanya.

Tetapi ada yang menuduh saya membuat fitnah kepada 'Anugerah Tuhan' bernama Anwar Ibrahim.

Jadi kepada sahabat pembaca yang ingin menonton vlog di bawah ini, perlu membaca terlebih dahulu artikel yang disiarkan sebelum ini untuk memahami kronologi cubaan Anwar Ibrahim mengurat seorang lelaki melalui emel, direct message di laman twitter. [KLIK]

Direct Message Anwar Ibrahim yang masih disimpan dalam telefon bimbit milik pengadu.

Disebabkan ada yang tak percaya bahawa Anwar Ibrahim yang mengirimkan emel dan direct message kepada lelaki yang dimaksudkan, kami bawakan secara eksklusif pengakuan lelaki tersebut melalui vlog yang lebih santai ilham blogger 1Peluru :
Lelaki ini membuat pengakuan sukarela kepada kami, segala bentuk pesanan twitter secara peribadi masih tersimpan rapi dalam telefon bimbitnya.

Buruk perangai orang tua bernama Anwar Ibrahim ni...

YY : Anwar jadi PM mereka yang tak hensem bakal menganggur la gamaknya eik. Kikikiki...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...