BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, March 20, 2012

Lucu : Macam Ini Rupanya Anwar Ibrahim Interview Bakal Pekerja Lelaki...?

"Lebih-lebih lagi saudara kelihatan kacak....auww"
Seorang lelaki yang cuba mendapatkan kerja ditemubual melalui emel dan panggilan telefon oleh Anwar Ibrahim, apa yang melucukan adalah ayat-ayat 'manja' Bang Nuar kepada lelaki tersebut yang mana jika dibaca sekali imbas seolah-olah Anwar Ibrahim cuba 'mengurat' lelaki tersebut.

Lihat perbualan Anwar Ibrahim dengan seorang lelaki yang ingin bekerja dengannya :

"Baru tiba di rumah. Sekejap lagi ke pejabat mesyuarat ***** serius nak kerja?..."
"Lol... Berani ke kerja dengan saya? Macam-macam dengar Ha...Ha"
"Nak follow sampai ke mana?"
Selepas itu Anwar Ibrahim menghantar emel untuk mendapatkan maklumat lelaki tersebut :

KLIK IMEJ UNTUK BESARKAN
Dalam emel yang ke-2 Anwar Ibrahim sempat berpesan supaya emel yang dihantar oleh beliau dianggap sebagai perkara peribadi untuk mengelak salah faham. Dalam masa yang sama Anwar Ibrahim sempat bergurau menyatakan lelaki tersebut kelihatan KACAK.

KLIK IMEJ UNTUK BESARKAN
KLIK IMEJ UNTUK BESARKAN
Sekali imbas 'manja' sungguh pesanan Bang Nuar bila berbual melalui DM dan emel dengan lelaki yang ingin mendapatkan kerja dengannya. Teringat pula aksi 'manja' Anwar Ibrahim ketika menghubungi seorang lelaki bernama Mior :



Mungkin perangai 'lembut dan manja' Bang Nuar ini adalah sikap semulajadi yang ada dalam dirinya yang merupakan seorang pemimpin 'Anugerah Tuhan' bagi Kak Wan...

YY : Tak pandai puji atau kategorikan mana-mana lelaki sebagai KACAK... hahaha!

13 comments:

Assassin Cyber said...

senangnya dapat keje... nak jadi jutawan singkat keje la dengan anwar. Mcm Azmin Ali, pada umur 25th dah jadi jutawan hasilduit haram dari Anwar.

Anonymous said...

Lelaki normal pantang nmpk pompuan dahi licin. CIFUT pantang dgn lelaki kacak. wakakaka pelik!

X-PAS said...

Geli tekak ambo!

Anonymous said...

Duit...apa cara x kira...

Anonymous said...

hahahaha..logik ka tak logik? ex TPM berbual mcm nie?? cmmon la sahabat..agak2 la..skrg semua org dah bijak2 tak main la bnda karot2 mcm nie,skrg IT dah byk maju,mcm mcm boleh jd..kalau dah gmbar kt atas tu kau boleh edit smpai jd mcm tu...eishh pk sndiri lah.gay xgay dia dgn allah..kalau dia bertaubat dia selamat..tu pun kalau betol la dia buat..nihh bab rasuah rompak duit nie yg kami nk tau..sbb tu dosa antara manusia bkn dgn allah..yg tu kita kena sibok...kn dosa sesama manusia allah ckp kna mntk maaf sndiri..duit aku tu tak halal kalau seleweng..otakkn ada.kita bukan jenis percaya bnda fitnah kalot2 nie..mau hitam putih punya sleweng.hahaha..habis akai dah ka nk burukkn org..*malu*

Anonymous said...

ish2..xbaik bt fitnah...xde ape pn mksd kt mail tu..sape yg bangang je pk yg bukn2...iktkn bl ade rupe je pastu ade kena mengena plak ngn anwar,mula ler isu lame die dikaitkn..tu je...toksah ler nk bt fitnah lg...cukup2 ler tu...xde modal lain ke...

Anonymous said...

ish2..xbaik bt fitnah...xde ape pn mksd kt mail tu..sape yg bangang je pk yg bukn2...iktkn bl ade rupe je pastu ade kena mengena plak ngn anwar,mula ler isu lame die dikaitkn..tu je...toksah ler nk bt fitnah lg...cukup2 ler tu...xde modal lain ke...

Anonymous said...

bukti lepas ayat yg ada ckp -nak follow ke mana tu- time nya 7.53 pM,tapi kaN....................
ni kaN ikot kronoLogi la kaN?? cuba tgok,lepas tu kaN nape time nya dah jadi 7.25pM..kah kah kah kah kah

Anonymous said...

jangan jadikan blog anda penyebar fitnah..rosak bangsa sebab fitnah macam ni..orang tidak akan memandang pada agama islam..sebab islam terang-terang melarang melakukan fitnah..
cuma saya terkilan pabila orang melayu sendiri merosakkan bangsa melayu..sekarang saya percaya UMNO memang tidak boleh diselamatkan lagi..PRU 13, saya akan mengundi buat kali pertama..dan saya jelaskan..saya tidak ingin hidup didalam dunia penuh fitnah dan korupsi seperti UMNO..biarlah saya tidak dapat menjadi pegawai kerajaan sekalipun..tidak akan saya mengundi UMNO sehingga saya mati..itu janji saya!

Anonymous said...

yy nie blog utk sebar fitnah ke...? pandai btol ler u edit gabar anwar tue...tp kan...korang ngok!!! bila da buat gambar mcm tue lg ler org pecaya yg ape korang sebarkan tue fitnah ciptaan korang!!!otak lembu btol ler...huhuhuhuhu....

Anonymous said...

kRONOLOGI BERTERABUR ADA HATI NAK BUAT FITNAH.

Gatal said...

AT & T

Anonymous said...

mende ni dah ade dlm youtube sejak sekian lama la... penjilat bontot anwar mana nak pecaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...