NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, May 12, 2012

@TashaShilla Hangatkan Lagi Siri Jelajah #JDAB2012

Tasha Shilla yang turut serta dalam JDAB2012 di Danau Kota
Setelah selesai menjelajah Negeri Sembilan dan Johor Bahru, Skuad JDAB2012 kembali menyambung siri jelajah mereka yang memasuki hari ke-4. Lokasi yang dipilih oleh Skuad JDAB2012 untuk peringkat Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur adalah KL Sentral, Hentian Putra dan Uptown Danau Kota.

Semalam Skuad JDAB2012 turut dibantu oleh barisan artis popular tanahair seperti Danny X-Factor, Tasha Shilla, Syed Aiman, Linda Rafar, Diana Rafar, Syahir AF8, Fida, Zamarul Hisham, Gambit, Dina AF9 dan Aida AF. Kesudian rakan artis yang mewakili NGO Malaysia Artist Sport Club (MASC) ini telah memeriahkan lagi suasana di sekitar Uptown Danau Kota.

Barisan artis popular ini turut bersama Skuad JDAB2012 meronda sekitar Uptown Danau Kota dalam usaha mencari pelajar lepasan SPM dan mereka yang mempunyai anak lepasan SPM yang ingin melanjutkan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi namun dibelenggu masalah kemiskinan.

Selanjutnya : KLIK SINI

Rakaman sekitar dua hari siri Jelajah Destini Anak Bangsa di Negeri Sembilan & Johor Bahru :

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...