NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, February 15, 2013

[VIDEO] : Kota Bharu 'Lumpuh' Gara-Gara #GelombangMerah #TukarKelantanPergh!

Tukar! Tukar! Tukar kerajaan PAS Kelantan kepada BN!

Itulah laungan yang bergema di tengah-tengah bandar Kota Bharu petang tadi apabila 10,000 rakyat Kelantan berkumpul di Perkarangan Bangunan Perhubungan UMNO Negeri  menyatakan sokongan mereka kepada Gerakan TUKAR yang kini berjuang menuntut hak anak-anak Kelantan.

Gelombang Merah bakal menghantui PAS dalam PRU13!

Tukar! Tukar! Tukar adalah Hijrah...

Tukar adalah demi negeri Kelantan!

Tukar Tok Guru yang sudah uzur kepada Tok Pa yang sentiasa berjuang untuk memastikan kesenangan anak-anak Kelantan!1 comment:

Pisau Kedah said...

Mohon Link kan blog terbaru Pisau Kedah - http://pisaukedah.blogspot.com/ setelah bolg lama Pisau Kedah unitmediakedah ( Media Kedah ) telah di godam individu tidak bertanggungjawap. Pisau Kedah akan link kan blog anda di blog baru Pisau Kedah. Sekian Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...