NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, February 2, 2013

[VIDEO] : Kebangkitan Rakyat Menentang Kerajaan Regim Nik Aziz #TukarKelantan


Panas!

Kerajaan PAS Kelantan hati ini kepanasan apabila 2,000 rakyat Kelantan melalui Majlis Tindakan Rakyat Kelantan yang terdiri daripada mangsa kerakusan kerajaan negeri pimpinan Nik Aziz bertindak berhimpun bagi meluahkan perasaan kecewa mereka terhadap tindak-tanduk PAS di Kelantan.

Perhimpunan menyatakan bantahan kepada Nik Aziz sendiri jarang berlaku, malah boleh dikatakan tidak pernah berlaku kerana majoriti rakyat Kelantan sebelum ini begitu menghormati Nik Aziz.

Jika dulu tiada istilah tanah haram di Kelantan, bahkan semua tanah milik Allah SWT dan rakyat Kelantan. Tetapi hari ini istilah tersebut tidak lagi bermain di bibir pemimpin PAS, kerana hari ini tanah di Kelantan tidak lagi menjadi hak rakyat Kelantan melainkan hak rakan 'persetubuhan' mereka iaitu DAP!Cukup-cukuplah 23 tahun diperbodohkan oleh PAS Kelantan!

TUKAR Kelantan dalam PRU13 - Acu try test sepenggal!


4 comments:

Anonymous said...

Gelombang kebangkitan rakyat Kelantan setelah 23 thn ditipu PAS!

Bekas Penyokong Pas said...

KAWE SOKONG PAS NI, LEBIH DOH 20 TAHUN. 25 TAHUN PONG LEBIH. DEKAT-DEKAT 30 TAHUN. NAIK BENGO KAWE, KITO ORE KELATE NI NYO BUAT KO PAS.

TAPI APA PONG ASAL BELUM JADI TAKSUB, TAK PE..OK. KALU DOH TAKSUB GILO..NAMPAK SAMA PAS NGAN ISLE, JENIS TU TAK LEH BUAT GAPO. HOK NI BULEH KATO TAKSUB TAHAP GILO BABI HUTAN.

KALU KITO JUJUR. TOK SE TIPU DIRI SENDIRI KITA AKAN NAMPAK JELAS PAS NI NGARUT. MACAM MANA PARTI ISLE, PERANGAI, AMALAN, KAEDAH, CARA
LARI JAUH...APA HOK TAK JELAS LAGI?

Anonymous said...

Blogger ni kira rambut atau kira org dlm gmbr tu.Klau dh kuat sngt tk le UMNO asyik dok hantar balaci utk kacau program PR.Yg dh meroyan ni sape PR ke BN?

gen2 peleda said...

5.28pm...aku pun konpius gak ni...dia kira menatang apa...hehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...