NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, March 11, 2011

Bloggers PR Fitnah Sultan Selangor, Tanpa Laporan Jangan Harap Ada Tindakan!

Tertarik dengan artikel daripada sahabat bloggers Darul Ehsan Today (DET) berhubung kenyataan liar seorang bloggers Fuckatan yang dikatakan memfitnah Sultan Selangor.

Masuk hari ini sudah 11 hari artikel liar itu disiarkan, dan sudah mendapat 60 komen, Blog itu mengatakan bahawa Khusrin melindungi perzinaan Sultan Selangor bersama Kavita Kaur.

Blogger bernama hanief itu hanya memainkan kembali artikel yang tanpa bukti yang disiarkan di LAMAN INI

Ini bukan perkara main-main, KDN & SKMM kena bertindak, tetapi macam mana mereka hendak bertindak kalau tiada laporan dibuat?

Jadi bloggers yang berada di Negeri naungan Sultan Selangor, bertindaklah. Tanpa laporan pihak terbabit 'agak slow' untuk bertindak.

Kalau tidak bertindak, saya berani jamin, komen-komen liar berhubung Baginda Sultan Selangor akan terus dihantar oleh mereka yang tidak bertanggungjawab.

Tajuk artikel pun sudah jelas biadap, untuk bacaan semua klik : How's Sultan Of Selangor Protect His Whore


Double Y fikir : Mungkin Cucu Tok Selampit, GAP, GERAKAN TIMUR, dan beberapa bloggers yang ada di Selangor boleh buat report.. PERKASA pun boleh ikut serta!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...