NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, March 17, 2011

Ketua UMNO Bahagian Gombak Kantoi Gambar Aksi Seks?

Ketua UMNO Bahagian Gombak??

Hujan tiada ribut tiada.. Tiba-tiba dikejutkan dengan gambar Ketua Umno Bahagian Gombak Abd Rahim dalam keadaan aib bersama skandalnya.

Ini sudah kes teruk, memalukan institusi UMNO. Oleh sebab itu kalau benar ini adalah gambar Ketua UMNO Bahagian Gombak. Saya tidak mahu berkompromi dengan sebarang kegiatan tidak bermoral yang boleh melemahkan institusi UMNO.

Malas nak cerita lebih-lebih. Golongan macam ni boleh berambus dari UMNO..

Korang baca la pendedahan yang dibuat oleh blog MiloSuam KLIK SINI


Double Y : Berundur sajalah kalau benar!! Menyusahkan!!! Kalau ini super-impose, aku mintak Ketua UMNO Bahagian Gombak heret blogger MiloSuam ke mahkamah!!

12 comments:

dzimba MMIM said...

boleh tahan jugak yer.. patut la tegoda. Apa apa pun mesti letak jawatan kalu benar bagai dikata.

Cheguman said...

setuju. jelatang perlu dibuang.

Anonymous said...

Apalah UMNO, peliwat buang parti....berzina pun tak boleh.

Tengok macam PAS, peliwat yg dibuang UMNO dijadikan ketua. Pengkhalwat dan penzina cuma kena mintak keampunan Nik Aziz.

Tak Isle liberal langsung UMNO ni.

Apa lagi yg tak boleh? Kerjasama dengai syaiton pun tak boleh ke?

lidey lim said...

mengapa kaler muka n badan jauh beno beza... hehe

Double Y said...

Lidey lim,

Saya rasa pun macam tu.. Takpa kita cuba dapatkan Ketua UMNO ni.. minta komen dia. Hehehehe

The Unspinners said...

superimpose la bro ... cayalah wa tau

Double Y said...

Bro Unspinners,

Sebab tu saya mintak heret je blogger PR ni? Iskk.. jahat!

Anonymous said...

tak gentle lah blogger pembangkang ni...kat leher siap tutup dengan tangan lagi....hehehehe...wakakaka

Anonymous said...

tak gentle lah blogger pembangkang ni...kat leher siap tutup dengan tangan lagi....hehehehe...wakakaka

Melayu Selangor said...

Kawan dengan setan. Memang suka buat pitnah. Ingat fitnah, ingat PAS! Hancur PAS. ALLAHUAKBAR!

Aku Peduli Apa @ APA said...

Salam bro DY,
Ganasssss...he he

PakNgah said...

ketua bahagian UMNO ke..Ketua bahagian PAS ke...kedua-duanya apatah kalau dah namanya Jantan...

Kalau awek cun dan gebu...usahkan diorang...aku pun cepat stim bro...

Bukankah duit dan b**** tu umpama timun dengan tempoyak...xkan boleh dipisahkan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...