BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, March 11, 2011

Survey Mengenai Saifuddin Abdullah Timbalan Menteri KPT - Jom pilih!



"Jangan Sampai I Balun U All Blogger, Tunggu masa je" - The Intelektual Minister

Di sebelah kanan blog saya, saya nyatakan 3 soalan berkaitan dengan Timbalan Menteri Pengajian Tinggi, dan saya memerlukan jasa baik saudara pembaca untuk melakukan pemilihan.

Tujuan survey ini hanyalah utuk memperlihatkan sejauh mana kejayaan Timbalan Menteri KPT Dato Saifuddin Abdullah sepanjang menjawat jawatan sebagai MP dan Menteri.

Dengan undian ini juga, kita dapat memperincikan sejauh manakah, rakyat (pembaca) suka atau tidak dengan Timbalan KPT yang 'intelektual' dan mengamalkan politik yang disebut 'New Politics'.

Tarikh tutup undian adalah 30 Mac. Kita lihat survey rambang pembaca-pembaca blog terhadap SaiPuddin. 

Jangan lupa baca sebab munasabab bloggers Boikot Program  Pudin semalam Klik --- SINI


Selamat Mengundi!!

7 comments:

vulcan933 said...

org mcm saifuddin tdk layak dihormati.ego nya akan menjatuhkan career politiknya.dia sekarang sedang menghitung hari2 terakhir career politiknya.better go to pkr and join anwar, his old ally

Anonymous said...

NAJID harus sedar musuh dalam selimut.

Diamond said...

tolong tweet ngan Najib ya kalu rasa2 tak mo peristiwa PRU 12 berulang kembali. tolong dgr nasihat rakyat, jgn jadi mcm Pak Lah yg tersangat bodoh sombong tu!

Jeffry said...

KASI SEPAK JEK TONGKENG MAMAT PENGKHIANAT TUH SBLUM JADI BARAH >:]

Double Y said...

Kita bersihkan daki-daki yang ada.. hehehe

Anonymous said...

UMNO patot sisihkan saki baki puak2 anwar dalam kerajaan kerana mereka nie umpama bom jangka serta boleh mengugat kerajaan dalam diam...Nyahkan Timb menteri pengajian tinggi ni dari jawatan menteri,indeks KPI ntah2 tak capai kot

Anonymous said...

harap blogger2 bongkar semua parasit yang ada dlm kabinet. Sumbat mulut dia org dgn bontot ayam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...