BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, March 10, 2011

100 Bloggers Hadir Menyokong Saifuddin di NZ?

Pada pukul 9.00 malam tadi saya difahamkan bahawa Dato Saifuddin Abdullah Timbalan KPT mengadakan pertemuan dengan bloggers di NZ KLCC.

Pertemuan ini diboikot oleh otai-otai bloggers seperti PapaGomo,GAP,Parpukari dan yang lain-lain.

Gambar di atas saya dapat dari seorang sahabat twitter yang mengikuti perbincangan tersebut.

Beliau tweet mengatakan Pudin bersama otai bloggers. Persoalannya siapa otai bloggers tersebut?

Orang yang kena 'tepek' dengan Saifuddin di Kerdau setahu saya blogger PapaGomo, tetapi dalam pertemuan ini orang lain pula yang 'taler' muka untuk menyelesaikan krisis bloggers dgn Saifuddin?.

Sorry Pudin.. Kami sekarang berada di PJ Hilton. Apa kelas lepak NZ.

Kepada siapa Saifuddin jelaskan berhubung kenyataan beliau di Kerdau kalau semua bloggers yang berada di Kerdau boikot pertemuan ini?

Ada pihak syok sendiri dalam kes ni. Dalam bahasa lain 'menakuk di kepala takuk'

Kahkahkahkah..


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

12 comments:

Pemuda TG said...

Kasi bakar je dia...biat sate...

PAPA GOMO said...

Hahaha

vulcan933 said...

potong kepala saifuddin dan bagi kepada c nuar o nabi nik ajis(baca nabi palsu)

Anonymous said...

Gua orang Temerloh pon loya tengok muka Bakal Bekas MP Temerloh ni .... Jangan harap gua undi sama lu kalau lu ada tanding lagi di Tloh ... Boleh blah lah .... Bakor ! Bakor!

ajai62 said...

Assalam Bro

I Think ah itu blogger mesti hantu PAPA GOMO atau blogger yang nak membayangi ke populariti PAPA GOMO kot. Ini mesti kes syok sendiri dapat jmupa T Menteri. Apa ada class mamat?

suaralensa said...

'menakuk di kepala takuk'

hahahahahahaha

TARANTULA said...

HANGPA SILAP BANYAK WAHAI BLOGGER

SEPATUTNYA HANGPA PI JUMPA DIA, LEPAS TU HANGPA KATA SIKIT JA :

'BUTUH HANG DIN'

GELAK RAMAI2 TERUS BLAH

Naluri Rakyat said...

ramai tu dtg.... bagusla...

Laksamana Bentan said...

Salam semua,

Buatlah apa yg patut, wajar, sesuai, mendatangkan pekdah untuk agama, bangsa dan tanahair tercinta.

Laksamana tetap sokong.

rmf said...

Bakar sama dia .. sambakar ikan bakar kat UMBai ...

Anonymous said...

Melayu yg jatuhkan melayu...

Double Y said...

Anon March 11, 2011 10:29 PM,

Apa maksud kamu Melayu yg jatuhkan Melayu? Adakah kamu bermaksud kami ingin jatuhkan saifuddin?

Kami siapa? takkan orang yang berjaya macam pudin mampu kami jatuhkan?

adakah tindakan menyokong mahasiswa UPM bertindak ganas sehingga mencederakan pengawal juga boleh saya samakan Student Melayu nak jatuhkan TNC Melayu?

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...