BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, August 12, 2012

Haram Berjemaah Bersama Kakitangan Kerajaan Yang Lain - Puak PAS Solat di Kaki Lima Putrajaya?


Lihat dalam gambar, berapa ramai para jemaah?

Mereka 'sembah' bulan ke?

Kiraan saya tidak sampai 20 orang, kenapa PAS begitu riak bersolat terawikh di kaki lima Precint 15, sedangkan surau berdekatan ada menganjurkan solat berjemaah setiap malam yang mana lebih 200 penduduk Putrajaya berjemaah bersama-sama?

PAS tidak mahu bersama penduduk Putrajaya yang lain dalam meraih keberkataan bulan Ramadhan, atau mungkin sebab jika berjemaah dalam masjid dan surau bersama penduduk lain mereka tidak boleh menunjuk-nunjuk dan gantung bendera bulan.

Majlis Perbadanan Putrajaya buat apa?

Tidur?

Nak tahu apa cerita, baca di [Putrajaya-Online]

2 comments:

Minda Alam said...

Sedih juga tengok macam ni....

Anonymous said...

Bukan tak nak solat di surau dengan orang lain. tp ni program berbuka puasa anjuran pas. name boleh buat kat surau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...