NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, August 31, 2012

[VIDEO] : Brad Pitt Pun Join Cipta Rekod @twtupMerdeka Sempena #Merdeka55 Bersama @NajibRazak?


Jangan lupa malam ini peluang untuk kita mencipta sejarah dan memecahkan rekod dunia dengan hanya menggunakan 'twitter' sempena sambutan ulang tahun kemerdekaan yang ke-55 bersama PM DS Najib Tun Razak di Bukit Jalil.

Dari dok layan puak 3 suku yang terkinja-kinja macam beruk, yang beraksi 'berak' gambar pemimpin untuk sambut merdeka, baiklah kita ke Bukit Jalil. Kalau tak suka main 'twitter' kita pergi jalan-jalan sempena cuti hari merdeka!

Layan 'filem pendek' sempena 'TwtupMerdeka55' yang dialih suara oleh Pistol Nakal :Lebih baik kita jadi sebahagian individu yang mencipta rekod 'tweet terbanyak dalam masa 1 jam' daripada kita meletakkan nama dan diri kita di kalangan mereka yang menghina Jalur Gemilang sebagaimana dilakukan oleh sekumpulan orang gila malam tadi.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...