NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, August 31, 2012

[VIDEO] : Brad Pitt Pun Join Cipta Rekod @twtupMerdeka Sempena #Merdeka55 Bersama @NajibRazak?


Jangan lupa malam ini peluang untuk kita mencipta sejarah dan memecahkan rekod dunia dengan hanya menggunakan 'twitter' sempena sambutan ulang tahun kemerdekaan yang ke-55 bersama PM DS Najib Tun Razak di Bukit Jalil.

Dari dok layan puak 3 suku yang terkinja-kinja macam beruk, yang beraksi 'berak' gambar pemimpin untuk sambut merdeka, baiklah kita ke Bukit Jalil. Kalau tak suka main 'twitter' kita pergi jalan-jalan sempena cuti hari merdeka!

Layan 'filem pendek' sempena 'TwtupMerdeka55' yang dialih suara oleh Pistol Nakal :Lebih baik kita jadi sebahagian individu yang mencipta rekod 'tweet terbanyak dalam masa 1 jam' daripada kita meletakkan nama dan diri kita di kalangan mereka yang menghina Jalur Gemilang sebagaimana dilakukan oleh sekumpulan orang gila malam tadi.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...