NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, March 30, 2012

[VIDEO] #AmanKampus : YDP MPP #UUM Amir Izzuddin 'Bengang' Kerana #PRKampus Dilewatkan? @KhaledNordin @razaliibrahim

Sebaik tiba di kampus Universiti Utara Malaysia, Sintok Kedah - program Jelajah AMAN KAMPUS Fasa ke-2 dimulakan dengan program kuliah agama yang disampaikan oleh Ustaz Mohd Yusnaidi Sobri dari Pusat Islam UUM.

Semalam juga kami secara kebetulan berjumpa dengan YDP MPP UUM Saudara Amir Izzuddin ketika beliau menuruni anak tangga masjid UUM. Dah bersua muka tunggu apa lagi, terpaksalah beliau menjawab pelbagai soalan dari saya mengenai isu-isu mahasiswa di Universiti Utara Malaysia :

 

Rasional - itulah ASPIRASI MAHASISWA yang sebenar, khabarnya pelajar PRO-PEMBANGKANG hanya 'juara' isu luar kampus tetapi gagal menyelesaikan permasalahan yang dialami oleh mahasiswa di dalam kampus.

 Apa punya turrr...

1 comment:

Anonymous said...

hAHA.. sempat lagi selit bunyi monyet. Memang monyet pun bdk2 sana bro. pukul 2 pagi panjat pagar.

kakakakaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...