NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, March 7, 2012

Pengurus Besar Yayasan Selangor Mengaku Mereka BorosMenyingkap pembaziran yang dibuat oleh Yayasan Selangor untuk majlis makan malam yang bernilai RM 966,472 :
- RM320,000 untuk khidmat perunding bagi Majlis Hari Raya.
- RM170,000 untuk majlis buka puasa.
- RM120,000 untuk membeli sampan.
- RM120,000 untuk membeli persalinan wanita.
Yayasan Selangor pada tahun 2010 sahaja mengalami defisit sebanyak RM7.4 juta. Melihat kegagalan menguruskan Yayasan Selangor jelas membuktikan kepada kita bahawa kerajaan Pakatan Rakyat pimpinan PKR di Selangor gagal menunaikan janji yang mereka taburkan dalam pilihanraya lalu.

Kerajaan negeri di bawah pimpinan Khalid Ibrahim langsung tidak menggerakkan usaha untuk memantau segala perbelanjaan yang dibuat oleh Yayasan Selangor sehingga Sultan Selangor sendiri bertindak menegur sikap boros Yayasan berkenaan dua tahun lalu.

YY : Penasihat Ekonomi RM1 taknak cakap ini salah satu bentuk pecah amanah ke?

1 comment:

Anonymous said...

JANGAN SALAH KAN YAYASAN SELANGOR JER.. SALAHKAN FUCKATAN RAKYAT YANG MENTADBIR SELANGOR YANG TELAH MENGUPAH PENASIHAT EKONOMI BERGAJI SERINGGIT!!! SI ANUgay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...