BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, January 27, 2013

TERKINI : Rafizi Ramli Mengaku Fitnah Zahid Hamidi, Mohon Maaf di Facebook!



Rafizi Ramli akhirnya membuat permohonan maaf kepada Dato' Seri Zahid Hamidi di atas tuduhan palsu yang mengaitkan Zahid Hamidi mengambil wang caruman milik anggota tentera berjumlah RM130 juta.

Malah Rafizi Ramli turut mengatakan akan mengadakan satu sidang media esok pada jam 2.30 petang di Ibu Pejabat PKR.

Hahaha...

Pagi tadi bukan main samseng, konon nak lawan di court...

Memang hidup-hidup kena tipu...



Confirm dia akan kata facebook ke hack sebab ramai yang balun...

Hahaha...

Skrip lama!

10 comments:

Anonymous said...

opss Rafizi ramli II? apa yang II dibelakang nama rafizi? akaun kedua rafizi yang fake ke? wakakakaka

apa2 pun baca dari laman blog empunya diri :

http://rafiziramli.com/2013/01/tiada-sebarang-kenyataan-maaf-kepada-zahid-hamidi-lawan-di-mahkamah/

Anonymous said...

bro, bia je dorg dgn berita tipu dorg. Rafizi.dh buat kenyataan akhbar pn kata tipu. Sjak bila la ada 'II' nama blakang die. Cian bn kena tipu 55tahun. Ditipu org bn sendiri plak tu. Plus, ramai yg pecaya plak tu. Pdn la dr m kata ramai yg bodoh tinggal dlm umno. No need to prove. Its already done alot.

Anonymous said...

Nama pon Pengarah strategi yg 'II' adalah startegi utk kata " itu fake.." kehkeh.. AYAT AYAT biasa nk tutup malu...

Anonymous said...

Nak mintak maaf kena publish dlm akhbar / media perdana baru boleh. Klu dlm db je x pyh la. X semua rakyat Malaysia ada fb. Sy rasa elok teruskan sj agar jadi pengajaran bg siapa sj yg suka tabur fitnah tanpa bukti.

Anonymous said...

Aku tak rasa kena hack, sebab melibatkan dua akaun. Akaun I & II memang milik Rafizi. Bahasa yg digunakan pula mmg seolah-olah Rafizi punya lenggok english dia di fb.

Anonymous said...

Rafizi kata..lawan...blog rafizi kata maaf...bro xde org yg wat camtu bro...gua tkt lu kena set up jer...nak jatuhkan reputasi lu....jaga2 bro...blog lu dah semakin baik...jgn rosakkan...bai..

Anonymous said...

opss lu orang dah masuk dalam blog dia ka? apa alasan dia.. hmmm di godam. pemulihan otak hangpa semua sila baca wakakakaka

Malaysiakini, agensi berita yang ramai komputer technisen pun kena hack, inikan pula rafizi.. wakakakaka

http://rafiziramli.com/2013/01/tiada-sebarang-kenyataan-maaf-kepada-zahid-hamidi-lawan-di-mahkamah/

takpalah kalau dia nak tukar statement. bagus apa kalau si rafizi kena saman dengan zahid. bukan ka lu orangkan suka. wakakakaka. macam keluar mulut singa masuk mulut naga..

sapa yang kena ni.. wakakakaka

Anonymous said...

semua mangkok umngok dah panas.. wakakakaka

http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2013/01/rafizi-ramli-mengaku-fitnah-zahid.html

pejuang said...

Temberang umni/bn dah x menjadi...
Sapa mau prcaya ... bnyak dah trbukti media pencacai bnyak kelentong daaa...

Anonymous said...

bila baca semua komen, hampir semua kata umno d bodohkan.. tapi mereka(PR) semua bongkak, dia lupa yang tu adalah kedua-dua account Rafizi. Kalau tak percaya, check kedua masa tu dan masa terdekat dia Publish. Exactly berdekatan dengan update yg sebelum dia buat.

hack fb? untuk sekadar memburukkan individu?

Yola BN/ UMNO bangsat lah semua la.. kaki fitnah lah kan.. tapi selama ini kau hidup membesar dengn memakn subsidi kerjaan ok jg, cuma kamu je buta dan tuli sebab gagal melihat pemberian krjaan atau tidak. celik mata maka celik minda, kalau busuk tu dagingnya maka busuk la perbuatannya. Jangan kata dengan menghina individu dalam pas dibenarkan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...