NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, March 1, 2013

[VIDEO] : Perisik Jonathan Smith Dedah Maklumat Anwar Ibrahim - Siri The IFiles

The I Files : A Politician Tale merupakan siri pendedahan daripada seorang perisik barat yang mempunyai banyak fail-fail rahsia mengenai personaliti di negara ini terutama sekali ahli-ahli politik.

Kisah The I Files yang telah memasuki bahagian 14 ini [rujuk sini] mendedahkan kisah mengenai Anwar Ibrahim di mana hasil pendedahan yang dipaparkan berpandukan maklumat yang teliti serta berdasarkan hasil perisikan penulis yang dikatakan berada di negara ini sejak zaman komunis.

Rugi jika anda tidak menonton kisah yang dihasilkan oleh perisik bernama Jonathan Smith, sebagai rakyat Malaysia, anda WAJIB menonton untuk mengenali siapa itu manusia bernama Anwar Ibrahim!

I Files Bab 1/10 : Bahagian 1I Files Bab 1/10 : Bahagian 2I Files Bab 1/10 : Bahagian 3I Files Bab 1/10 : Bahagian 4Baca kisah bersiri ini di : https://ifilesjs.wordpress.com

Youtube : IFiles JSmith

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...