NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, March 6, 2013

RM50,000 Untuk Kematian Kiram - Kalau Nak RM5,000 Pergi Penampar Tian Chua


Ya cerita betul, ini bukan main-main punya cerita!

Siapa nak marah, marahlah!

Tapi aku suka nak panjangkan tawaran yang diberikan oleh blogger Sat Dee :

"Don't really have much to say. 
Al- Fatihah to our fallen patriots.
"As a Malaysian Private Citizen I would like to take matters into my own hands now after a private citizen of another country send his "loyal troops" into our jurisdiction and waged terror on our soil. It is not an act of war by another nation but a terrorism act by a bunch of idiots lead by another idiot under command of another idiot. 
If Philipines does not extradite Kiram into our jurisdiction to face the necessary charges under our law, then I will now initiate a bounty on his head. 
Only dead.....don't want him alive.

I shall start with RM 50,000 of my own money. I'm dead serious gua tara kencing punya beb!

My readers I gonna need some help to spread the word and if possible to get further funds committed. Do send in your contact details via the intense debate comment system. Will notify of further developments.

Till my next post folks.......in the mean time lets go get this madefaker.

Oh and another 5K for someone who is willing to go give that kurang ajar AhBeng suka gigit polis a slap in the fucking face.....to claim send in a video of you doing it.
Ah Beng suka gigit polis mulai sekarang baik pakai 'bodyguard' kalau tak mahu diserbu dan diberikan penampar!

Aku nasihat saja!

Kehkehkehkeh!

Apa macam brader?

2 comments:

Anonymous said...

Kallau aku dapat menampar tian cibai, korang tak payah bayar aku. Itu service free of charge aku beri kat korang, heeee. Aku pengundi Kawasan parlimen Batu. ESok masa mengundi kalaulah si tian cibai ni Ada memang Makan air ludah aku dengar penampar jepun je dia. Siap kau tian cibai

Anonymous said...

saya senaraikan jenis tuntutan yang boleh semua para pejuang (tanpa had umur) tuntut jika dilakukan ke atas Tian Chua :-
1) jentik telinga - RM 500
2) penampor muka _ RM 1000
3) flying kick kat mana-mana anggota badan _ RM 3000
)halau dia keluar negara sampai tak berani balik - RM 50,000
5) hilangkan terus tanpa kesan _ RM 1 juta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

BUTIK JUNIOR RED WARRIORS

BUTIK JUNIOR RED WARRIORS
Pembekal Barangan Original Pasukan Kelantan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...