BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, September 5, 2012

Gila! Blogger Pembangkang Nak Bunuh Diri Kerana Malu!


Blogger pembangkang ini menulis satu kronologi kelakar :
Jadi sekali lagi aku akan ulas mengenai isu di atas. Gambar yang sebenar ialah gambar dsai dipijak. Bukan najib di pijak. Mana dapat gambar tersebut? Ia diperolehi dari blog umno sendiri. Nampak tak url yang tertera kat gambar tue apa?
Gambar apa, gambar siapa?

Kita lihat dua keping gambar di bawah, yang dijadikan modal oleh blogger tersohor ini menghasilkan satu kronologi bangang :


Hahaha...

Cuba teka yang mana satukah gambar original?

Saya yakin majoriti bersetuju bahawa gambar wajah Najib Razak dipijak merupakan gambar original manakala gambar yang memaparkan wajah Anwar Ibrahim dipijak merupakan gambar super impose!

Ekoran daripada kronologi yang dihasilkan oleh amenoworld itu terlalu bangang, sahabat blogger MPP memaparkan print screen komen pengguna facebook :


Tak mahu taip panjang-panjang, cuma nak pulangkan semula kata-kata amenoworld yang berbunyi :
"Sekarang aku nak korang pilih. Samada minta maaf ataupun bunuh diri. Dah buat salah kena mengaku. Dah buat fitnah, kena betulkan. Jangan jadi manusia yang lari dari tanggungjawab"
So amenoworld, sekarang saya hendak berikan kamu pilihan sama ada bunuh diri atau minta maaf?

Amenoworld disaran jangan jadi manusia yang lari daripada tanggungjawab.

Malu siott!

Hahaha...

Baca artikel menarik sahabat MPP [SINI]

4 comments:

roym as said...

Salam perjuangan, mohon linklan blog ambe di link blog saudara..saya akan lakukan juga di blog ronyanuar.com

Anonymous said...

besarnye gambar nuar tuu... mcm pelik lah
nak kata mcm plastik atau kain rentang tak jugak..kenapa kaki yg pijak tu mcm bayang2 jee..

YY said...

Roym,

Ok blog saudara telah dipautkan. :)

Anonymous said...

Dasar penipu pembohong segala pengikut kaki jubur ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...