NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, March 4, 2014

Kebaikkan Menteri BN Msiakini Tidak Laporkan Apatah Lagi Kebaikkan Rosmah Mansor!


Saya tidak mahu mengulas panjang lebar, saya juga tidak mahu mempertikaikan anugerah yang dimenangi oleh Malaysiakini kerana ia dinilai berdasarkan jumlah undian dari orang ramai.

Apa yang saya mahu tekankan adalah kemenangan Malaysiakini sebagai portal terbaik membuktikan masih ramai pihak di luar sana tidak menyedari peranan besar Malaysiakini serta penipuan yang telah dilakukan portal berkenaan.

Sebelum ini pernah didedahkan mengenai dana yang disalurkan kepada Malaysiakini oleh National Endowment For Democracy (NED) iaitu sebuah pertubuhan yahudi yang memperjuangkan hak asasi manusia.Motif Malaysiakini juga dapat dilihat setiap kali melaporkan berita mengenai isteri Perdana Menteri.Pendek kata jangan harap dapat melihat Malaysiakini melaporkan kebaikkan yang dilakukan oleh isteri kepada Perdana Menteri. 

Kerana kebaikkan yang dilakukan menteri-menteri kerajaan tidak pernah dilaporkan secara tepat oleh Malaysiakini.

Kalau ada pun ia boleh dikira dengan jari dan lebih kepada putar belit kenyataan!

Arioss...!

YY : Suka ambil tahu dan buat tak tahu setiap laporan Malaysiakini...

5 comments:

Anonymous said...

Tapi tidak dinafikan kebanyakan Menteri dan pegawai tinggi dalam kerajaan dan GLC memang bodoh dan pemalas.Itu adalah kenyataan bukan tuduhan melulu .

Salatus Salatin said...

Syabas Bro,

Inilah keresahan UMNO bila ada dalam kalangan kita ' meraikan ' Malaysiakini...

Anonymous said...

SUDAH BANYAK KALI PENIPUAN MSIAKINI TERBONGKAR. CONTOH ISU PERBICARAAN SCORPENE, AKHIRNYA TERBUKTI TIADA PERBICARAAN PUN DI MAHKAMAH PERANCIS SEPERTI DILAPORKAN.

SAYA JUGA MASIH INGAT ISU MISMAHGATE YANG PERNAH DIDEDAHKAN ADMIN DULU.

Yuseri Yusoff said...

Salatus Salatin,

Benar, ada yang nyatakan keresahan tersebut kerana agak aneh bila melihat pemimpin kita tersenyum riang walaupun Msiakini pulang semula paku buah keras tepat ke atas muka beliau.

Hehehe...

Anonymous said...

Saya suka baca malaysiakini tetapi tidak banyak yang saya percaya 100 peratus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...