NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, February 27, 2014

Kerana Penangguhan #Langat2 Oleh Kerajaan PKR Negeri Selangor Berlaku Pembaziran RM606 juta!


Setelah puas bermain tarik tali dengan pelbagai alasan yang sengaja dibuat-buat, akhirnya Khalid Ibrahim menandatangani persefahaman (MoU) bagi pengstrukturan semula bekalan air di Selangor sekaligus membuka laluan kepada pembinaan loji Langat 2.

Jika diperhatikan kebanyakkan laporan media pro pembangkang ia memberi gambaran kononnya isu tersebut berjaya diselesaikan kerana kebijaksanaan Khalid Ibrahim selaku Menteri Besar Selangor. 

PAUTAN ARTIKEL
Tidak mengapa, kita faham PKR sentiasa hidup dalam 'denial syndrome' seperti Ketua Umum mereka. 

Apa yang penting untuk kita ketahui ialah gara-gara penangguhan pembinaan projek Langat 2 yang disengajakan oleh kerajaan negeri Selangor sejak tahun 2008 sebanyak RM606 juta perlu dikeluarkan sebagai kos tambahan.

Ini merupakan satu pembaziran besar!

Setakat ini hanya satu pihak dilaporkan tidak berpuas hati terhadap MoU Langat 2 yang dimaterai oleh Khalid Ibrahim semalam iaitu calon N25 Kajang brader Anwar Ibrahim.

Kah Kah Kah...!


Arioss...!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...