NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Monday, February 3, 2014

[VIDEO] : Komuniti Cina Selar Kebiadapan Wakil DAP Seputeh Teresa Kok!


Kebiadapan Teresa Kok, Ahli Parlimen DAP Seputeh di atas penerbitan video sempena sambutan Tahun Baru Cina yang bersifat perkauman selain menghina pemimpin negara DS Najib Tun Razak dikecam ramai pihak termasuk masyarakat cina sendiri.

Beberapa wakil pemimpin masyarakat cina turut mendesak Teresa Kok supaya memohon maaf kepada rakyat Malaysia di atas perbuatannya kerana cuba menaburkan kebencian di kalangan masyarakat cina terhadap kerajaan.

Antara rakaman pemimpin komuniti masyarakat cina yang menyelar perbuatan biadap Ahli Parlimen Seputeh, Teresa Kok :

Ini bukan kali pertama Teresa Kok menunjukkan sikap biadap serta anti Melayu/Islam, mungkin ada yang masih ingat pada 18 September 2008 Teresa Kok pernah menerima petisyen 189 penduduk supaya azan diperlahankan di masjid. 

Malah pada 2 Januari 2009 pula kebiadapan Teresa Kok makin terserlah apabila mempertahankan tindakan akhbar The Herald Gereja Katholik untuk menggunakan Kalimah Allah dalam edisi Bahasa Melayu.

Kenapa cina DAP semakin biadap - kerana Melayu dalam PAS dan PKR sendiri yang merelakan bangsa dan agama mereka dihina oleh cina DAP.


Malang sungguh nasib orang Melayu hari ini kerana pemimpin komuniti cina lebih berani menghentam Teresa Kok berbanding pemimpin Melayu terutama dalam PAS dan PKR yang membiarkan kaum sendiri dihina oleh cina DAP.

Mereka mengizinkan perbuatan Teresa Kok yang jelas menghina kaum Melayu itu sendiri hanya kerana individu yang dihina itu adalah DS Najib Tun Razak serta Barisan Nasional.

Bangkitlah Melayu...!

5 comments:

Anonymous said...

MELAYU TERUS JADI BODOH!

Anonymous said...

Makin lama makin melampau Teresa Kok laknatullah. Melayu UMNO, PAS, PKR sedar lah!!!

Anonymous said...

rupa mcm babi..perangai pon sama..

izni mubarak said...

Wa kalau nmpak ni org mmg wa langgar je pakai kete...biar mampuih trus...

Anonymous said...

Jumpa ngah jalan langgar je sampai mampuih teresa pig kok ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...